Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Vormsnoei
vragen? 0344 22 81 00

Vormsnoei kopen direct van de kwekerij

Verschillende soorten coniferen kunnen in vorm gesnoeid en geleverd worden. Door twee keer per jaar de jonge uitloper te snoeien of te scheren behoudt u de vorm. Bollen op stam worden in diverse soorten aangeboden. Sterke soorten zijn de Leylandii en de Cipres. Cipressen groeien zeer smal en hoog op. De Leylandii is ideaal voor vormsnoei.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Vormsnoei kopen:

Er zijn verschillende soorten bomen en struiken die geschikt zijn voor vormsnoei. Zo zijn bijvoorbeeld Coniferen uiterst geschikt voor deze soort snoei. Bekende modellen zijn de spiraal, het bolletje en de zuil. Door tweemaal per jaar te snoeien blijft de vorm intact en heeft u het hele jaar door een prachtige conifeer in uw tuin of op uw terras of balkon staan. De totale hoogte van de vormsnoei boom verschilt per soort. U kunt de boom solitair neerzetten, bijvoorbeeld vlakbij de deur, of plaats er meerdere in de buitenruimte. De vormsnoei boom is winterhard, blijft groen in de winterperiode, groeit rustig en vereist weinig onderhoud.

Vormsnoei kopen bij Bomenenzo.nl:

De mooiste vormsnoei kopen doet u makkelijk en snel bij kwekerij Bomenenzo.nl. U bent van harte welkom bij onze kwekerij in Lienden, in de Betuwe. U vindt bij ons bijvoorbeeld de Leylandii Conifeer, de Japanse Hulst ConvexaJapanse Hulst Dark Green, Taxus Baccata en de Gele Leylandii. Naast vormsnoei kopen kunt u bij Bomenenzo ook diverse bomen en planten online kopen, zoals verschillende soorten vaste plant, Blauwe Regen, Buxus Sempervirens, de Portugese Laurier, grote haagelementen, Laurier Rotundifolia, Glansmispel Red Robin, Ficus Carica, kleine haagelementen, de Buxus vervanger, de Rode Beuk, kleine bomen, haag planten, exotische planten, de gemengde haag, Carpinus Betulus, Japanse Esdoorns en de kant en klare haag. Bij kwekerij Bomenenzo.nl bent u verzekerd van een veilige betaling en gratis levering bij een besteding vanaf 300 euro.

Vormsnoei verzorgen:

De vormsnoei boom vraagt weinig zorg. Geef de vormsnoei eens per jaar wat meststof. Wanneer u de vorm wilt behouden is het wel erg belangrijk dat u de boom regelmatig snoeit.

Vormsnoei snoeien:

Snoeien is erg van belang voor mooie en strakke vormsnoei. Snoei 3 tot 4 keer per jaar, minder snoeien is natuurlijk ook mogelijk. De twee beste snoeiperiodes zijn april/mei en augustus/september. U kunt met gerust hart flink veel snoeien. Zolang de barst van de stam niet beschadigd wordt kan de vormsnoei nog terug groeien. De totale hoogte van de vormsnoei boom verschilt per soort. Zorg ervoor dat de heggenschaar of de snoeischaar scherp is, dit maakt het snoeien een stuk aangenamer. Om snoeischade aan het blad te voorkomen raden wij aan om alleen te snoeien als het vochtig weer is met weinig zon. Ook veroorzaakt het snoeien met een elektrische heggenschaar vaak lelijke snoeischade.

Vormsnoei planten:

Wij raden aan om een gat 10 centimeter dieper en breder te maken dan de kluit en vervolgens de vormsnoei langzaamaan te laten zakken in dit gat. Let op! Verwijder de jute zak niet. Bij verwijdering vervalt de hergroeigarantie. Vul vervolgens dit gat op met potgrond of aarde. Geef direct na aanplanting de vormsnoei boom voldoende water. Zorg ervoor dat de grond vochtig is, maar niet drijfnat in verband met wortelrot. Bij Coniferen.nl kunt u er ook voor kiezen om uw vormsnoei door ons te laten planten, wel zo makkelijk! 

Bij Bomenenzo vindt u onder andere de Leylandii Conifeer, de Japanse Hulst Convexa, Japanse Hulst Dark Green, Taxus Baccata en de Gele Leylandii. Naast vormsnoei kopen kunt u bij Bomenenzo ook terecht voor diverse bomen en planten online kopen, zoals verschillende soorten vaste plant, Blauwe Regen, Buxus Sempervirens, de Portugese Laurier, grote haagelementen, Glansmispel Red Robin, Ficus Carica, kleine haagelementen, Japanse Esdoorns, de Buxus vervanger, de meerstammige boom, haag planten, Carpinus Betulus, de gemengde haag, bladverliezende hagen en Laurier Rotundifolia. Bij kwekerij Bomenenzo.nl bent u verzekerd van eenveilige betaling en gratis levering bij een besteding vanaf 300 euro.