Palen
Voor het ondersteunen van bomen én een stevige montage van kant- en klaar hagen.

Bij kwekerij Bomenenzo.nl vindt u verschillende soorten palen in het assortiment, zoals hardhouten palen, ijzeren palen en boompalen. Deze palen voorkomen dat bomen omwaaien en jonge wortels afscheuren.

Palen

Van hoog naar laag sorteren

Palen

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Palen kopen:

Palen zijn essentieel in tuinen waar bomen staan die veel wind vangen. U voorkomt hiermee dat bomen scheefwaaien of afbreken en jonge wortels die afscheuren. Bij het aanplanten van leibomen, dakbomen, laanbomen en bolbomen wordt het gebruik van palen erg aangeraden. Hardhouten en metalen palen zijn geschikt voor het stevig monteren van kant en klaar hagen of gegalvaniseerde gaasmatten. Hardhouten palen verrotten niet en zijn erg sterk en duurzaam.  

Boompalen zijn, zoals het woord al doet vermoeden, voor het aanbinden van half en hoogstam bomen. Plaats twee palen per boom om zo te zorgen dat de boom stevig staat. Zorg ervoor dat de paal voor 1/3e deel in de grond staat en voor 2/3edeel erboven. Graaf de paal in op ongeveer 30 à 40 centimeter van de boomstam. Vervolgens heeft u boomband nodig om de boom vast te zetten aan de palen.

Palen kopen bij Bomenenzo.nl:

Palen van goede en stevige kwaliteit koopt u eenvoudig en snel online bij kwekerij Bomenenzo.nl. In ons assortiment vindt u verschillende soorten palen, zoals boompalen, hardhouten palen, metalen palen, de Quickhedge voetpaal en diverse accessoires voor de bevestiging. Heeft u plannen om een of meerdere prachtige bomen in uw tuin te planten? Kies dan zeker voor de boompalen in ons assortiment. 

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00