Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze webshop is open, onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Vanwege extreme drukte is de levertijd langer dan u van ons gewend bent.  Lees meer.....

Palen
vragen? 0344 22 81 00

palen kopen

Bij kwekerij Bomenenzo.nl vindt u verschillende soorten palen in het assortiment, zoals hardhouten palen, ijzeren palen en boompalen. Deze palen voorkomen dat bomen omwaaien en jonge wortels afscheuren.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Palen kopen:

Palen zijn essentieel in tuinen waar bomen staan die veel wind vangen. U voorkomt hiermee dat bomen scheefwaaien of afbreken en jonge wortels die afscheuren. Bij het aanplanten van leibomen, dakbomen, laanbomen en bolbomen wordt het gebruik van palen erg aangeraden. Hardhouten en metalen palen zijn geschikt voor het stevig monteren van kant en klaar hagen of gegalvaniseerde gaasmatten. Hardhouten palen verrotten niet en zijn erg sterk en duurzaam.  

Boompalen zijn, zoals het woord al doet vermoeden, voor het aanbinden van half en hoogstam bomen. Plaats twee palen per boom om zo te zorgen dat de boom stevig staat. Zorg ervoor dat de paal voor 1/3e deel in de grond staat en voor 2/3edeel erboven. Graaf de paal in op ongeveer 30 à 40 centimeter van de boomstam. Vervolgens heeft u boomband nodig om de boom vast te zetten aan de palen.

Palen kopen bij Bomenenzo.nl:

Palen van goede en stevige kwaliteit koopt u eenvoudig en snel online bij kwekerij Bomenenzo.nl. In ons assortiment vindt u verschillende soorten palen, zoals boompalen, hardhouten palen, metalen palen, de Quickhedge voetpaal en diverse accessoires voor de bevestiging. Heeft u plannen om een of meerdere prachtige bomen in uw tuin te planten? Kies dan zeker voor de boompalen in ons assortiment. 

Bomenenzo

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek nader berichtgeving, onze webshop blijft wel open. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.