Oude Perenbomen
Gelijk smullen van de lekkerste peren.

Wil je graag een oude perenboom in je tuin? Dat is zeker een goede keuze. Deze prachtige oude bomen zijn tussen de 15 en 20 jaar oud en hebben een grillige, karaktervolle vorm. Zowel handperen en stoofperen zijn leverbaar als oude perenboom.

Oude Perenbomen

Van hoog naar laag sorteren

Oude Perenbomen

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Oude Perenboom kopen:

De oude perenbomen zijn leverbaar in verschillende soorten. De meeste bomen zijn tussen de 15 en 20 jaar oud en hebben een grillige en karaktervolle vorm. Hiermee is het een echte blikvanger in de tuin. Zowel heerlijke handperen als stoofperen zijn leverbaar als oude perenboom. Deze perenbomen geven direct vrucht en zijn zelfbestuivend. Heb je vragen over de oude perenboom online of zoek je een andere soort? Neem contact op door te bellen, stuur een mail of kom langs bij onze kwekerij in Lienden.

 

Oude Perenboom kopen bij Bomenenzo.nl:

De mooiste oude perenbomen kopen doe je makkelijk en snel bij kwekerij Bomenenzo.nl. Je vindt in ons assortiment oude perenbomen onder andere oude perenboom Gieser Wildeman, perenboom Doyenne du Comice en oude perenboom Conference in U-vorm. Daarnaast koop je bij ons diverse soorten vaste planten, bomen en planten, groenblijvende leibomen, groenblijvende heesters, perenboom Beurre Hardy, bomen op stam, de Portugese Laurier, groenblijvende bomen, perenboom Conference, oude appelbomen, perenboom Triumphe de Vienne, Beurré Alexander Lucas, Clapps Favourite en Saint Rémy.

 

Oude Perenboom verzorgen:

Oude perenbomen hebben niet veel onderhoud nodig. In droge periodes is het wel goed om voldoende water te geven. Geef de oude boom wat mest in het voorjaar. 

 

Oude Perenboom snoeien:

Snoei de oude perenbomen zo’n 2 keer per jaar. Hiermee zorg je voor een goede bloei en veel vruchten. Snoei de boom bij voorkeur in de winterperiode, van december tot april. In de zomer kun je ook snoeien, maar gaat het dan vooral om de vorm. 

 

Oude Perenboom planten:

Het is belangrijk dat de prachtige oude perenboom op een lichte, niet te vochtige plek in de volle grond wordt geplant. In de volle zon is deze boom blij. Bij het planten gebruik je 2 boompalen + boomband per boom. Zo ben je ervan verzekerd dat de oude perenboom goed stevig staat. Doordat de oude Perenbomen uit de boomgaarden in de Betuwe komen, zijn ze in een vaste vorm gesnoeid. Dit maakt van deze boom een geschikte kandidaat voor zowel de grote, als kleine tuin. Bij Oude Hoogstambomen moet u wel rekening houden dat de kroon van deze perenboom groter groeit. De hoogstam heeft dus wel meer ruimte nodig dan de laagstam perenboom. Voor een kleine tuin, is daarom de Laagstam Perenboom beter geschikt.

TIP: Gebruik Vivimus Fruit als organische bodemverbeteraar. 

Je vindt in ons assortiment oude perenbomen onder andere oude perenboom Gieser Wildeman, perenboom Doyenne du Comice en oude perenboom Conference in U-vorm. Daarnaast koop je bij ons diverse soorten vaste planten, bomen en planten, groenblijvende leibomen, groenblijvende heesters, perenboom Beurre Hardy, bomen op stam, de Portugese Laurier, groenblijvende bomen, perenboom Conference, oude appelbomen, perenboom Triumphe de Vienne, Beurré Alexander Lucas, Clapps Favourite en Saint Rémy.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00