Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Oude Perenbomen
vragen? 0344 22 81 00

Oude Perenbomen kopen direct van kwekerij

Wilt u graag een oude perenboom in uw tuin? Dat is zeker een goede keuze. Deze prachtige oude bomen zijn tussen de 15 en 20 jaar oud en hebben een grillige, karaktervolle vorm. Zowel handperen en stoofperen zijn leverbaar als oude perenboom.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Oude Perenboom kopen:

De oude perenbomen zijn leverbaar in verschillende soorten. De meeste bomen zijn tussen de 15 en 20 jaar oud en hebben een grillige en karaktervolle vorm. Hiermee is het een echte blikvanger in de tuin. Zowel heerlijke handperen als stoofperen zijn leverbaar als oude perenboom. Deze perenbomen geven direct vrucht en zijn zelfbestuivend. Heeft u vragen over de oude perenboom online of zoekt u een andere soort? Neem contact op door te bellen, stuur een mail of kom langs bij onze kwekerij in Lienden.

Oude Perenboom kopen bij Bomenenzo.nl:

De mooiste oude perenbomen kopen doet u makkelijk en snel bij kwekerij Bomenenzo.nl. U vindt in ons assortiment oude perenbomen onder andere oude perenboom Gieser Wildeman, perenboom Doyenne du Comice en oude perenboom Conference in U-vorm. Daarnaast koopt u bij ons diverse soorten vaste planten, bomen en planten, groenblijvende leibomen, groenblijvende heesters, perenboom Beurre Hardy, bomen op stam, de Portugese Laurier, groenblijvende bomen, perenboom Conference, oude appelbomen, perenboom Triumphe de Vienne, Beurré Alexander Lucas, Clapps Favourite en Saintmy.

 

Oude Perenboom verzorgen:

Oude perenbomen hebben niet veel onderhoud nodig. In droge periodes is het wel goed om voldoende water te geven. Geef de oude boom wat mest in het voorjaar. 

Oude Perenboom snoeien:

Snoei de oude perenbomen zo’n 2 keer per jaar. Hiermee zorgt u voor een goede bloei en veel vruchten. Snoei de boom bij voorkeur in de winterperiode, van december tot april. In de zomer kunt u ook snoeien, maar gaat het dan vooral om de vorm. 

Oude Perenboom planten:

Het is belangrijk dat de prachtige oude perenboom op een lichte, niet te vochtige plek in de volle grond wordt geplant. In de volle zon is deze boom blij. Bij het planten gebruikt u 2 boompalen + boomband per boom. Zo bent u ervan verzekerd dat de oude perenboom goed stevig staat. Houd bij het planten een ruime afstand aan van circa 9 meter. Een oude perenboom heeft namelijk een grote diameter. Dat maakt van deze boom geen geschikte kandidaat voor de kleine tuin. 

TIP: Gebruik Vivimus Fruit als organische bodemverbeteraar. 

U vindt in ons assortiment oude perenbomen onder andere oude perenboom Gieser Wildeman, perenboom Doyenne du Comice en oude perenboom Conference in U-vorm. Daarnaast koopt u bij ons diverse soorten vaste planten, bomen en planten, groenblijvende leibomen, groenblijvende heesters, perenboom Beurre Hardy, bomen op stam, de Portugese Laurier, groenblijvende bomen, perenboom Conference, oude appelbomen, perenboom Triumphe de Vienne, Beurré Alexander Lucas, Clapps Favourite en Saintmy.