Bomen
vragen? 0344 22 81 00

Bomen kopen

Bomenenzo kweekt het overgrote deel (80%) van de bomen op eigen kwekerij. Wij bieden u bijvoorbeeld dakplatanen, leilinden, leicarpinus, bolcatalpa's en bolacacia's van hoge kwaliteit. Kijk in onze catechorien voor het complete aanbod leibomen, dakbomen, bolbomen, zuilbomen, bloesembomen, of groenblijvende bomen.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Online bomen kopen bij Bomenenzo.nl

Bomenenzo.nl heeft zich gespecialiseerd in het verkopen van bomen online. Een enorme hoeveelheid bomen bedekt onze aarde. Bomen absorberen koolstofdioxide, het primaire gas dat een van de oorzaken is van de wereldwijde klimaatverandering. Bomen zetten de CO2 om in zuurstof (O2) welke ze weer vrijlaten in de atmosfeer. Niet alleen voor het milieu maar ook voor het oog zorgen bomen voor een prettige ervaring. Ze sieren onze horizon en landschappen met hun schoonheid.

De soorten bomen in onze assortiment

Uitleg maten:

Bij afmeting staat bijvoorbeeld 14-16. Hiermee wordt de stamomtrek in centimeters weergegeven. Dit wordt gemeten op ongeveer een meter hoogte.

De stamhoogte is gemeten van de bovenkant van de wortels/kluit tot de onderste takken. Deze maat wordt niet groter naar mate de boom ouder wordt.

Kluit, sommige bomen zijn met en zonder kluit leverbaar. De bomen die zonder kluit worden geleverd hebben kale wortels. Deze worden in een zak verpakt om uitdroging te voorkomen.