Bomen
Bomen brengen je het dichtst bij de natuur.

Prachtige bomen in de tuin maken van je buitenruimte in een handomdraai een groen paradijs. Wij hebben ontzettend veel verschillende soorten bomen beschikbaar, voor iedere tuinstijl is wat te vinden!

 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Bomen kopen

Bij Bomenenzo.nl kun je bomen online kopen. Een enorme hoeveelheid bomen bedekt onze aarde. Bomen absorberen koolstofdioxide; het primaire gas dat een van de oorzaken is van de wereldwijde klimaatverandering. Bomen zetten de CO2 om in zuurstof (O2) welke ze weer vrijlaten in de atmosfeer. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor het oog zorgen bomen voor een prettige ervaring. Ze sieren onze horizon en landschappen met hun schoonheid. In ons assortiment vind je diverse bomen in verschillende formaten, zoals de laagstam en hoogstam boom. Zo vind je niet alleen bomen voor in grote tuinen, maar ook voor in kleine tuinen.

Bij de afmeting staat bijvoorbeeld 14-16. Hiermee wordt de stamomtrek in centimeters weergegeven. Dit wordt gemeten op ongeveer één meter hoogte. De stamhoogte is gemeten vanaf de bovenkant van de wortels/kluit tot de onderste takken. Deze maat wordt niet groter naarmate de boom ouder wordt. Sommige bomen zijn met en zonder kluit leverbaar. De bomen die zonder kluit worden geleverd hebben kale wortels. Deze worden in een zak verpakt om uitdroging te voorkomen.

De soorten bomen in onze assortiment

 

Bomen kopen bij Bomenenzo.nl

De mooiste boom kopen doe je eenvoudig bij kwekerij Bomenenzo.nl. Je vindt bij ons verschillende soorten bomen online, zoals groenblijvende bomen, de meerstammige boom, de beveerde boom, Mediterrane bomen, oude fruitbomen, Japanse Esdoorns, de Noorse Esdoorn oftewel Acer Platanoides, Magnolia Susan, Pyrus Calleryana Chanticleer, Malus Evereste, Juglans Regia, Alnus Glutinosa oftewel de Zwarte Els, Castanea Sativa oftewel de Tamme Kastanje, olijf bomen, Photinia Red Robin, Portugese Laurier, de Gewone Esdoorn, Aesculus Hippocastanum, Liquidambar Styraciflua, de Japanse Notenboom, Taxus, Fagus Sylvatica, Japanse Sierkers, Carpinus Betulus, de Rode Beuk, Salix Sepulcralis Chrysocoma, Prunus Serrulata Kanzan en Malus Red Sentinel. Naast deze bijzondere bomen online kopen kun je bij Bomenenzo.nl ook verschillende soorten vaste planten vinden, zoals Hortensia's en exotische planten, groenblijvende planten, de Acer Campestre oftewel de Spaanse Aak, bladverliezende hagen, plant op stam, bladverliezende heesters en bladhoudende heesters. Je bent verzekerd van veilig betalen, kunt de bomen laten bezorgen en geniet van gratis bezorging bij besteding vanaf 300 euro. Bekijk onze algemene voorwaarden online.

Bomen verzorgen

Het verschilt per soort boom welke verzorging deze nodig heeft. Wel heeft elke boom aandacht nodig om mooi te kunnen groeien en bloeien, vooral de eerste jaren. Geef in die eerste jaren, vooral in droge periodes, voldoende water aan de nieuwe boom. 

Bomen snoeien

De meeste bomen vereisen snoei, de een meer dan de andere soort. Bij de boom van je keuze vind je meer informatie over hoe vaak en op welke wijze de boom gesnoeid kan worden. Voor alle bomen geldt dat je beter niet kunt snoeien tijdens vorstperiodes. 

Bomen planten

Als je een boom plant in je tuin is het ten eerste goed om te kijken naar de ruimte. De meeste bomen worden groot en hebben veel ruimte om zich heen nodig, zoals de hoogstam boom. Natuurlijk hebben wij ook kleinere bomen in ons assortiment, perfect voor in kleine tuinen. Graaf een ruim gat waar de wortels of de kluit van de nieuwe boom goed in past. Sommige bomen hebben ondersteuning nodig in de vorm van een boompaal en boomband. Je kunt ook altijd gebruik maken van onze eigen aanplantservice. Zo ben je zeker van prachtige bomen in je tuin.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00