Magnolia grandiflora boom

Magnolia grandiflora Gallisoniensis

v.a.: € 97,50

Formaat
Stamomtrek 6-8 cm, Stamhoogte 160-180cm, Totaalhoogte 210-240cm
Tijdelijk niet leverbaar
€ 132,50
Stamomtrek 8-10cm, Stamhoogte 180-190cm, Totaalhoogte 230-250cm
Tijdelijk niet leverbaar
Speciale prijs € 145,00 Normale prijs € 167,50
Stamomtrek Halfstam, Stamhoogte 100-120cm, Totaalhoogte 140-160cm
€ 97,50
Stamomtrek 10-12cm, Stamhoogte 180-190cm, Totaalhoogte 230-250cm
Niet leverbaar
€ 215,00
Stamomtrek 12-14cm, Stamhoogte 180-200cm, Totaalhoogte 275-300cm
Niet leverbaar
€ 295,00
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

Stel een vraag

Onze Magnolia grandiflora boom is een geliefde wintergroene Magnolia soort. Deze Magnolia grandiflora 'Gallisoniensis' heeft glanzende donkergroene bladeren en kent een sierlijke bloei met grote roomwitte bloemen.

Onze voordelen:

Deze Magnolia grandiflora boom is de Magnolia grandiflora 'Gallisoniensis'. De Gallisoniensis is een populaire Magnolia soort, omdat deze groenblijvend is! Ook in de winter kun je dus volop genieten van zijn glanzende donkergroene bladeren, met een roestkleurige (matte) onderkant. Vanaf juni t/m september bloeit deze Magnolia met grote roomwitte bloemen, die ook nog heerlijk geuren. Deze bloemen kunnen wel Reden genoeg is dus om deze sierlijke boom aan je tuin toe te voegen! Afhankelijk van je wensen, kan deze wintergroene Magnolia uit groeien tot een hoogte van +/- 8 meter.

Lees meer

De Magnola grandiflora 'Gallisoniensis' is een boom die heel makkelijk te onderhouden is. Deze Magnolia soort heeft een aantrekkelijke natuurlijke groeivorm en groeit bovendien nauwelijks nieuwe scheuten. Snoeien is bij deze soort dus niet nodig.  Mocht je toch graag willen snoeien (bijvoorbeeld bij beschadigd of dood hout), doe dit dan het liefst na de bloei in de zomer. Wil je de bloei van je Magnolia wat extra stimuleren? Geef je boom dan ieder voorjaar wat organische mest.

Lees meer

Het geven van water is bij bomen als deze Magnolia grandiflora, vooral belangrijk in de eerste periode na de aanplant. Geef je boom direct na aanplant al een flinke scheut water, en blijf de eerste maanden wekelijks water geven. Heeft het een week al veel geregend? Dan kun je gerust een keertje overslaan.

Na deze eerste periode heeft je boom voldoende tijd gehad om goed te kunnen wortelen en kan hij zichzelf van het grondwater voorzien. Geef dan alleen nog water bij hele warme en droge perioden.

Lees meer

Jouw Magnolia grandiflora boom aanplanten kun je het beste doen in een voedzame grond die niet te zwaar is. Om te zorgen dat jouw Gallisoniensis de best mogelijke start krijgt, raden we je aan om speciale aanplant grond door je tuingrond heen te mengen. Deze bodemverbeteraar maakt je tuingrond niet alleen voedzamer, maar zorgt er ook voor dat je grond luchtiger wordt. Zo weet je zeker dat overtollig water goed weg kan stromen.

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Magnolia grandiflora boom
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!