Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze webshop is open, onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Vanwege extreme drukte is de levertijd langer dan u van ons gewend bent.  Lees meer.....

Gaaspaneel Verzinkt
vragen? 0344 22 81 00

Gaaspaneel verzinkt kopen diverse afmetingen

Deze gaaspanelen zijn verzinkt waardoor er minder snel roest op het paneel ontstaat. Na een tijdje kan er licht roestvorming optreden dit zal de sterkte van het paneel niet beïnvloeden. De panelen zijn zeer geschikt voor het maken van een Hedera schutting.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Dit gaaspaneel is verzinkt, dit zorgt ervoor dat roest minder goed en snel aanslaat. Alle roest zal het echter niet voorkomen, maar wees gerust, de roest die aanslaat zal de sterkte van het gaaspaneel niet aanpassen. Gaaspanelen zijn ideaal als basis voor een Hedera schutting en worden veel gebruikt in de groene sector. Koop nu uw gaasmat op bomenenzo.nl of kom langs op onze kwekerij. Naast verzinkt gaaspaneel verkopen wij ook Gegalvaniseerdgaaspaneel deze panelen zullen nooit gaan roesten. Ook kunt bij ons palen en hedera's kopen.

Bomenenzo

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek nader berichtgeving, onze webshop blijft wel open. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.