Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Gaaspaneel Verzinkt
vragen? 0344 22 81 00

Gaaspaneel verzinkt kopen diverse afmetingen

Deze gaaspanelen zijn verzinkt waardoor er minder snel roest op het paneel ontstaat. Na een tijdje kan er licht roestvorming optreden dit zal de sterkte van het paneel niet beïnvloeden. De panelen zijn zeer geschikt voor het maken van een Hedera schutting.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Dit gaaspaneel is verzinkt, dit zorgt ervoor dat roest minder goed en snel aanslaat. Alle roest zal het echter niet voorkomen, maar wees gerust, de roest die aanslaat zal de sterkte van het gaaspaneel niet aanpassen. Gaaspanelen zijn ideaal als basis voor een Hedera schutting en worden veel gebruikt in de groene sector. Koop nu uw gaasmat op bomenenzo.nl of kom langs op onze kwekerij. Naast verzinkt gaaspaneel verkopen wij ook Gegalvaniseerdgaaspaneel deze panelen zullen nooit gaan roesten. Ook kunt bij ons palen en hedera's kopen.