Gaaspaneel Verzinkt
De ideale basis voor een Hedera schutting.

Deze gaaspanelen zijn verzinkt waardoor er minder snel roest op het paneel ontstaat. Na een tijdje kan er licht roestvorming optreden dit zal de sterkte van het paneel niet beïnvloeden. De panelen zijn zeer geschikt voor het maken van een Hedera schutting.

Gaaspaneel Verzinkt
Van hoog naar laag sorteren
Gaaspaneel Verzinkt
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Gaaspaneel verzinkt kopen

Dit gaaspaneel is verzinkt, dit zorgt ervoor dat roest minder goed en snel aanslaat. Alle roest zal het echter niet voorkomen, maar wees gerust, de roest die aanslaat zal de sterkte van het gaaspaneel niet aanpassen. Gaaspanelen zijn ideaal als basis voor een Hedera schutting en worden veel gebruikt in de groene sector. Koop je gaasmat op bomenenzo.nl of kom langs op onze kwekerij. 

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00