Ecopots plantenbakken
Ecopots plantenbakken zijn een aanvulling op iedere tuin. De design plantenbakken zijn gemaakt van 80% gerecycled materiaal en gaan lang mee - daarmee blijft de ecologische voetafdruk beperkt. Bovendien zijn de duurzame plantenbakken bij Bomenenzo ook nog eens een plaatje om te zien!

Ecopots plantenbakken

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Ecopots plantenbakken

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Ecopots plantenbakken kopen

Wil je bij Bomenenzo duurzame plantenbakken kopen, dan kom je uit bij onze collectie Ecopots plantenbakken. De design plantenbakken zijn gemaakt van gerecyclede materialen en met de hand afgewerkt. Het minimalistische design van Ecopots geeft een strakke, elegante uitstraling en brengt rust in iedere tuin of terras.

De samenstelling van het materiaal zorgt ervoor dat de duurzame plantenbakken zeer sterk zijn, en zelfs onbreekbaar! Ook is het materiaal UV-bestendig, vorstbestendig en behoudt het zijn kleur zeker 10 jaar lang. Nóg een voordeel van Ecopots plantenbakken is het lichte gewicht. Zo kun je de bakken makkelijk verplaatsen.

Verschillende kleuren

De Ecopots potten en bakken zijn verkrijgbaar in diverse tijdloze kleuren. Alle modellen zijn verkrijgbaar in zes tijdloze kleuren: donkergrijs, witgrijs, blauwgrijs, grijs, taupe en terracotta. Het tijdloze karakter zorgt er ook voor dat je niet snel uitgekeken raakt op deze mooie potten. 

Allerlei vormen

Bij Bomenenzo vind je duurzame plantenbakken in diverse vormen. Zo zijn er ronde plantenbakken, vierkante plantenbakken en rechthoekige plantenbakken van het gerecyclede kunststof materiaal. Alle bakken zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, breedtes, diameter en kleuren. 

De meeste populaire modellen zijn:

- Ecopots Amsterdam 40

- Ecopots Amsterdam 50

- Ecopots Amsterdam 60

Met waterreservoir of wielen

Sommige Ecopots worden geleverd met waterreservoir. Dit is een speciaal drainage-systeem dat ervoor zorgt dat er geen overtollig water in de plantenbak blijft staan. Zo blijven de wortels gezond en voorkom je dat de wortels gaan rotten.

Ook hebben een aantal van onze duurzame plantenbakken wieltjes onder de bodem. Deze vier sterke wielen kunnen een gewicht dragen tot 120 kg en maken het nóg makkelijker om de potten te verplaatsen. Dat kan bij vorst in de winter erg handig zijn!

Ecopots plantenbakken vullen

Vind je de Ecopots collectie prachtig, maar heb je geen idee hoe je ze kunt vullen of gebruiken? Een duurzame plantenbak is ideaal voor vaste planten. In een grote plantenbak kun je zelfs meerdere plantensoorten combineren - dat zorgt voor een speels effect. Je kunt er ook voor kiezen om een kleine boom in een circulaire plantenbak te plaatsen. Let wel op dat bomen en planten meer water nodig hebben als ze in een pot worden geplaatst.

Je kunt ook meerdere plantenbakken op een rij plaatsen en zo een tuinafscheiding creëren. Of plaats een mooie olijfboom in een grote Ecopots pot bij je voordeur, dat geeft je entree meteen een warme en elegante uitstraling. Voor meer inspiratie kun je ook eens een kijkje nemen in onze voorbeeldtuinen.

Alle voordelen van Ecopots op een rij

Twijfel je of de duurzame plantenbakken iets voor jou zijn? We hebben alle voordelen van Ecopots nog eens op een rij gezet, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken!

  • Gemaakt van tot 80% gerecyclede kunststof 
  • Handgemaakte afwerking
  • Natuurlijke tijdloze look
  • Licht in gewicht
  • UV- en vorstbestendig
  • Schok- en breukvast
  • Verkrijgbaar in allerlei vormen, maten en kleuren

Toch op zoek naar iets anders? Bij Bomenenzo vind je ook polyester plantenbakken en cortenstaal plantenbakken.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00