Bomen voor kleine tuinen
Kleinblijvende toppertjes, toepasbaar in iedere situatie.
Denken we aan bomen, dan wordt er vaak gedacht aan grote bomen waar een grote tuin voor vereist is. Dit hoeft echter niet: bij Bomenenzo hebben we een groot assortiment aan bomen voor de kleine tuin. Ook jouw kleine tuin kun je voorzien van een heerlijk schaduwplekje, kleur, sfeer en privacy. Geniet van compacte bomen met prachtig gekleurde bladeren, een uitbundige bloei of allebei!

Bomen voor kleine tuinen

Van hoog naar laag sorteren

Bomen voor kleine tuinen

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Boom kopen voor kleine tuin

Voor elke tuin is er een boom te vinden. Want wat is een tuin zonder boom. Voor een kleine tuin hebben wij bij Bomenenzo.nl een grote keus aan bomen voor de kleine tuin. De bomen die geschikt zijn voor een kleine tuin worden niet groter als 6 meter en zijn niet heel wijd uitgroeiend. 

Je kunt verschillende kleine bomen online bestellen en laten bezorgen zoals de:

Wil je de bomen komen bekijken, ook dat kan bij Bomenenzo.nl. Wij zijn 6 dagen per week geopend. Wij raden je aan eerst contact met ons op te nemen, zodat je zeker weet dat de boom die je wilt bekijken ook echt bij ons op de kwekerij te vinden is. 
 
TIP: Kijk ook eens naar een Liguster! De Ligustrum heeft ieder seizoen iets te bieden, zoals een mooie bloei, groei van besjes en sierlijke blaadjes. Bovendien is hij bij zachte winters ook groenblijvend!

Eigenschappen 

    • Worden niet groter als 6 meter
    • Sommige kunnen ook in pot gehouden worden
    • Mooi wat groene hoogte in de tuin
    • Winterhard en sommige ook groenblijvend

 

Plantadvies

Bedenk voor je een boom koopt eerst of je het belangrijk vind dat deze het gehele jaar groen blijft. Of heb je liever een boom waarvan de bladeren verkleuren in de seizoenen. Een boom is vaak de blikvanger van de tuin en kan wanneer deze groter groeit zorgen voor schaduw. Het is daarom van belang dat je de juiste plaats kiest voor jouw boom. Er zijn ook bomen die gehouden kunnen worden in pot. Zo kun je de plaats van de boom makkelijk veranderen. Het planten van een boom met kale wortel kun je het best tussen november en maart doen of laten doen. Bomen in pot kunnen je het hele jaar door planten of aan laten planten.  Bomenenzo.nl beschikt namelijk ook over een eigen aanplantservice.  

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00