Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Bomen voor kleine tuinen
vragen? 0344 22 81 00

Boom voor kleine tuin kopen

Denken wij aan een boom dan word er vaak gedacht aan een grote tuin met een grote boom. Maar bij bomenenzo.nl hebben wij een groot assortiment aan diverse bomen voor de kleine tuin. Zo kunt u ook uw kleine tuin voorzien van schaduw, kleur en privacy.
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Boom kopen voor kleine tuin

Voor elke tuin is er een boom te vinden. Want wat is een tuin zonder boom. Voor een kleine tuin hebben wij bij bomenenzo.nl een grote keus aan bomen voor de kleine tuin. De bomen die geschikt zijn voor een kleine tuin worden niet groter als 6 meter en zijn niet heel wijd uitgroeiend. 

U kunt verschillende kleine bomen online bestellen en laten bezorgen zoals de:

Wilt u de bomen komen bekijken, ook dat kan bij bomenzo.nl. Wij zijn 6 dagen per week geopend. Wij raden u aan eerst contact met ons op te nemen, zodat u zeker weet dat de boom die u wilt bekijken ook echt bij ons op de kwekerij te vinden is. 
 


Eigenschappen 

  • Worden niet groter als 6 meter
  • Sommige kunnen ook in pot gehouden worden
  • Mooi wat groene hoogte in de tuin
  • Winterhard en sommige ook groenblijvend

 

Plantadvies

Bedenk voor u een boom koopt eerst of u het belangrijk vind dat deze het gehele jaar groen blijft. Of heeft u liever een boom waarvan de bladeren verkleuren in de seizoenen. Een boom is vaak de blikvanger van de tuin en kan wanneer deze groter groeit zorgen voor schaduw. Het is daarom van belang dat u de juiste plaats kiest voor uw boom. Er zijn ook bomen die gehouden kunnen worden in pot. Zo kunt de plaats van de boom makkelijk veranderen. Het planten van een boom kunt u het best tussen november en maart doen of laten doen. Bomenenzo.nl beschikt namelijk ook over een eigen aanplantservice.