Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze webshop is open, onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Vanwege extreme drukte is de levertijd langer dan u van ons gewend bent.  Lees meer.....

Bomen voor kleine tuinen
vragen? 0344 22 81 00

Boom voor kleine tuin kopen

Denken wij aan een boom dan word er vaak gedacht aan een grote tuin met een grote boom. Maar bij bomenenzo.nl hebben wij een groot assortiment aan diverse bomen voor de kleine tuin. Zo kunt u ook uw kleine tuin voorzien van schaduw, kleur en privacy.
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Boom kopen voor kleine tuin

Voor elke tuin is er een boom te vinden. Want wat is een tuin zonder boom. Voor een kleine tuin hebben wij bij bomenenzo.nl een grote keus aan bomen voor de kleine tuin. De bomen die geschikt zijn voor een kleine tuin worden niet groter als 6 meter en zijn niet heel wijd uitgroeiend. 

U kunt verschillende kleine bomen online bestellen en laten bezorgen zoals de:

Wilt u de bomen komen bekijken, ook dat kan bij bomenzo.nl. Wij zijn 6 dagen per week geopend. Wij raden u aan eerst contact met ons op te nemen, zodat u zeker weet dat de boom die u wilt bekijken ook echt bij ons op de kwekerij te vinden is. 
 


Eigenschappen 

  • Worden niet groter als 6 meter
  • Sommige kunnen ook in pot gehouden worden
  • Mooi wat groene hoogte in de tuin
  • Winterhard en sommige ook groenblijvend

 

Plantadvies

Bedenk voor u een boom koopt eerst of u het belangrijk vind dat deze het gehele jaar groen blijft. Of heeft u liever een boom waarvan de bladeren verkleuren in de seizoenen. Een boom is vaak de blikvanger van de tuin en kan wanneer deze groter groeit zorgen voor schaduw. Het is daarom van belang dat u de juiste plaats kiest voor uw boom. Er zijn ook bomen die gehouden kunnen worden in pot. Zo kunt de plaats van de boom makkelijk veranderen. Het planten van een boom kunt u het best tussen november en maart doen of laten doen. Bomenenzo.nl beschikt namelijk ook over een eigen aanplantservice.  

Bomenenzo

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek nader berichtgeving, onze webshop blijft wel open. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.