vragen? 0344 22 81 00

Groenblijvende Bomen kopen direct Van de kwekerij

Groenblijvende bomen houden ook in de winter het blad vast. Deze bomen hebben doorgaans wat dikker, steviger blad. Veel verschillende soorten, o.a. de Steeneik, Olijfwilg, Magnolia grandiflora, Photinia Red Robin en diverse laurieren.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Groenblijvende bomen blijven het hele jaar door groen en houden hun blad. Deze bomen zijn heel aantrekkelijk als windscherm of voor het verminderen van de inkijk in uw tuin. Het hele jaar geniet u van groen in de tuin. Groenblijvende bomen kunnen het hele jaar geplant worden en groeien goed op vrijwel alle grondsoorten. Over het algemeen zijn de groenblijvende bomen goed te snoeien en vereisen weinig onderhoud. Er zijn in allerlei maten, vormen en soorten groenblijvende bomen leverbaar. De meest bekende groenblijvende bomen zijn de Photinia Red Robin, de Prunus Caucasica, de steeneik Quercus ilex en de Olijfwilg.

Op Bomenenzo.nl vindt u diverse soorten groenblijvende bomen voor een zeer scherpe prijs. Tevens kunt u ze door ons laten planten met onze nieuwe aanplantservice!

Meer informatie over groenblijvende bomen vind u hier.

Uitleg maten:

Bij afmeting staat bijvoorbeeld 14-16. Hiermee wordt de stamomtrek in centimeters weergegeven. Dit wordt gemeten op ongeveer een meter hoogte.

De stamhoogte is gemeten van de bovenkant van de wortels/kluit tot de onderste takken. Deze maat wordt niet groter naar mate de boom ouder wordt.

Kluit, sommige bomen zijn met en zonder kluit leverbaar. De bomen die zonder kluit worden geleverd hebben kale wortels. Deze worden in een zak verpakt om uitdroging te voorkomen.