Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Rozen
vragen? 0344 22 81 00

Rozen online kopen direct van onze kwekerij

Rozen kopen doet u bij Bomenenzo.nl. Met een roos uit onze eigen kwekerij bent u verzekerd van een prachtig bloeiende plant in uw tuin. Een perfecte oplossing voor in uw plantenborder of over een rozenboog. Ook haalt u een heleboel levendigheid naar uw tuin, omdat rozen een enorme aantrekkingskracht hebben op vlinders en bijen. Al onze rozen zijn van hoge kwaliteit en bovendien scherp geprijsd.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

Rozen kopen:

Rozen zijn een echte eyecatcher in iedere tuin. De prachtige bloemen zijn kleurrijkdecoratief en heerlijk geurend. Voor iedereen is er een roos naar wens: wij bieden ze aan in verschillende kleuren en maten. Of u nu kiest voor een roze roos of de traditionele rode rozen, bij ons vind u heel veel verschillende soorten. Bekijk alle resultaten makkelijk en snel online. Voor rozen online kopen bent u bij Bomenenzo.nl helemaal aan het juiste adres. Bekijk snel ons ruime assortiment rozen in verschillende maten. Al onze rozen behoren tot de groep van de vaste planten.  Ons assortiment bestaat uit bodembedekkende rozen, klimrozen stamrozen en struikrozen. Wanneer u hier uw keuze in heeft gemaakt kunt u daarna nog een keuze maken in grootbloemige rozen, geurende rozen, wilde rozen, Ook heeft u een grote keuze in de kleuren rozen.  Gaat u voor een rode roos, roze rozen, paarse rozen, gele rozen, oranje rozen of toch liever voor wit? Aan u de keuze. Voor het beste resultaat raden wij u aan om meerdere rozen met elkaar te combineren. Zo lijkt uw tuin wel een levend schilderij…

 

Rozen bestellen en laten bezorgen:

 

Rozen online kopen doet u gemakkelijk en snel bij Bomenenzo.nl. Bij ons bestelt u rozen uit eigen kwekerij, waardoor wij u een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Alle rozen die u op onze website vindt kunt u kopen tegen een scherpe prijs en u kunt een betaalmethode naar keuze uitkiezen. Veilige betaling gegarandeerd. Wilt u liever zelf uw eigen roos uitzoeken? Helemaal goed! Van maandag t/m zaterdag heten wij u graag welkom op onze kwekerij in Lienden (Betuwe). Goed bereikbaar en centraal gelegen. Wij geven u graag advies over onze bomen en planten en staan altijd voor u klaar!

 

Rozen verzorgen:

Rozen kunnen gevoelig zijn voor ziektes. Daarom is het heel belangrijk dat plant voldoende bemest wordt met speciale voeding. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor: het bodemverbeterende middel Vivimus universeel, wat u ook gemakkelijk online kunt kopen in onze webshop. Deze mest komt goed van pas bij het planten van rozen, omdat het een sterke inworteling bevordert en zo zorgen ervoor dat de roos sterker word. Wij raden u echter sterk aan om ieder jaar opnieuw te bemesten, zodat de wortels van de roos altijd voldoende voeding hebben om optimaal te kunnen groeien en bloeien. Strooi jaarlijks wat mest rondom de roos en geniet van de prachtige bloemen. Ook beschermt u de plant hiermee tegen ziektes en plagen. Verder heeft een roos geen speciale wensen en zal de roos op iedere nieuwe plek waar de zon schijnt, prachtig gaan bloeien. 

 

Rozen snoeien:

Het snoeien van de roos is erg belangrijk. Rozen snoeien is niet moeilijk. Als u deze tuinplant op de juiste manier snoeit geniet u ieder jaar opnieuw van een uitbundige bloei. Net als de snoeiwijze is de snoeitijd van groot belang. In principe snoeit u de plant twee keer per jaar: in het voorjaar en in de zomer. Dit geldt voor alle soorten rozen of u nu bodembedekkende rozen, klimrozen stamrozen en struikrozen in uw tuin heeft staan.  In het voorjaar (maart, april) kunt u de plant wat rigoureuzer snoeien dan in de zomer. De groeisappen van de roos komen dan net op gang. Door juist op dit moment te snoeien wordt de groei extra gestimuleerd. Knip bruine/houtachtige takken weg om de roos mooi te houden. Gezonde, dikke takken laat u zitten. Eventueel kunt u ervoor kiezen om ook gezonde takken weg te snoeien voor een mooie vorm van de roos. De zomersnoei dient vooral om uitgebloeide bloemen te verwijderen. Knip de uitgebloeide roos af onder de rozenbottel en boven het ‘vijfblad’. Aan het vijfblad groeien vaak nieuwe takken. Trek bij het snoeien wel stevige handschoenen aan om uzelf tegen de doornen te beschermen. Voor specifieke informatie over het snoeien van rozen verwijzen we u naar de desbetreffende productpagina.

 

Rozen planten:

Er bestaan verschillende soorten rozen. Rondom de roos gelden er soms wat speciale wensen om zo te kunnen genieten van de prachtige bloemen. De onderstaande beschrijvingen zorgen ervoor dat de rozen prachtig zullen bloeien. Een struikroos heeft in principe geen ondersteuning nodig. Hierdoor is hij ideaal om neer te zetten in een plantenborder. Andere rozen klimmen graag de hoogte in en zijn daarom zeer geschikt voor over een rozenboog of pergola. Al na een paar jaar zit uw rozenboog helemaal vol met prachtige rozen. Een stamroos staat prachtig in een bloemenperkje, of zet hem eens los in een leuke pot! Wat alle rozen met elkaar gemeen hebben is dat ze graag op een standplaats in de volle zon staan. Zet ze bij voorkeur niet in de wind. Heeft u een definitieve standplaats uitgekozen en gaat u een of meerdere rozen planten? Graaf dan eerst een gat, zet de roos er met de hele kluit in en vul het resterende gat op met aarde. Geef de plant veel water, zeker in de eerste weken. De grond moet niet te nat zijn, maar zeker ook niet te droog. Zo geniet u altijd van een uitbundig bloeiende roos!

Heeft u de nieuwe plek, in de volle zon voor 1 van onze rozen al in uw tuin in gedachten, bestel snel.  Rozen bestellen en laten bezorgen is nog nooit zo makkelijk geweest. 

 

TIP: Voor nog meer kleur in uw tuin raden we u aan om de roos te combineren met bijvoorbeeld een Blauwe regen. Wilt u nog meer vlinders aantrekken? Bekijk dan ook ons ruime assortiment Vlinderstruiken. Of kijk eens bij onze schitterende vaste planten assortiment. Mix & match zo veel als u wilt: de tuin van uw dromen is dichterbij dan u denkt