Cortenstaal plantenbakken

Cortenstaal plantenbakken zijn ideaal voor in elke tuin. Met zijn iconische bruinoranje roestlaagje staat een cortenstaal plantenbak goed in zowel industriele als klassieke tuinen. 

Cortenstaal plantenbakken

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Cortenstaal plantenbakken

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Cortenstaal plantenbakken

Cortenstaal plantenbakken zijn niet alleen duurzaam, ze zijn ook nog eens ecologisch verantwoord. Cortenstaal plantenbakken zijn namelijk erg makkelijk recyclebaar. Voornamelijk staan deze iconische plantenbakken bekend om hun roestlaagje. Dit roestlaagje onstaat bij contact met de atmosfeer en verhindert de verdere vorming van roest, hierdoor is qua levensduur cortenstaal vergelijkbaar met RVS. Een cortenstaal plantenbak past zowel in een moderne als een klassieke tuin. 

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00