Topselectie plantenbakken
Bomenenzo heeft eigenhandig een aantal plantenbakken uit Italië geselecteerd om het assortiment mee aan te vullen. Deze topselectie aan unieke plantenbakken is gemaakt van polyester en verkrijgbaar in allerlei vormen, maten en kleuren.

Topselectie plantenbakken

Van hoog naar laag sorteren

Topselectie plantenbakken

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Verschillende modellen

Plantenbakken zijn er in allerlei soorten, maten, kleuren, vormen en stijlen. Onze selectie Italiaanse plantenbakken zijn onder te verdelen in tijdloos, klassiek en rond. Iedere plantenbak geeft je tuin weer een andere look.

Tijdloze plantenbakken:

- Plantenbak Daan

- Plantenbak Yentl

- Regenton Aqua

Klassieke plantenbakken: 

- Plantenbak Mirella

- Plantenbak Felice

Ronde plantenbakken:

- Plantenbak Koert

De modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren: wit, lichtgroen, antraciet, brons, taupe, greystone en zwart.

Zit jouw stijl, vorm of kleur er niet tussen? Kijk dan ook eens in ons gehele assortiment plantenbakken. Je vindt er o.a. Polyester plantenbakken, Ecopots plantenbakken en Cortenstaal plantenbakken.

Voordelen van onze topselectie plantenbakken

De door Bomenenzo geselecteerde plantenbakken brengen een aantal voordelen met zich mee. We zetten ze even voor je op een rij:

- De plantenbakken zijn gemaakt van polyester en daarmee zeer sterk en licht in gewicht

- De bakken zijn netjes afgewerkt. Je ziet geen naden, lelijke randen of oneffenheden in de lak.

- Ook zijn deze geselecteerde potten makkelijk in onderhoud.

- De plantenbakken zijn wintervast. Ze hebben geen last van de vorst. Temperaturen tot -20°C zijn geen enkel probleem.

- De kunststof potten zijn geschikt voor binnen en buiten. Indien je ze buiten gaat gebruiken, dien je vier gaten in de bodem te boren, 

Maten plantenbakken voor buiten

De maten van onze plantenbakken worden aangegeven in buitendiameter, binnendiameter, hoogte, bodemdiameter en inhoud. Zo heeft plantenbak Mirella bijvoorbeeld een binnendiameter van 90 cm, een buitendiameter van 100 cm, een hoogte van 80 cm, een bodemdiameter van 55 cm en een inhoud van 510 liter. Kijk goed naar de binnen maatvoering bij het uitzoeken van planten of bomen die je erin wilt plaatsen. Ze moeten genoeg ruimte hebben. De buitenmaten zijn vooral van belang in je tuin zelf.

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een plant of boom voor je plantenbak? Neem dan contact op met onze klantenservice - zij geven je graag persoonlijk advies!

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00