Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze webshop is open, onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Vanwege extreme drukte is de levertijd langer dan u van ons gewend bent.  Lees meer.....

Hortensia 'Annabelle'
vragen? 0344 22 81 00

Hortensia 'Annabelle'

De prachtige Hortensia Hydrangea Annabelle koopt u bij Bomenenzo.nl. Deze Hortensia is een grote soort en kan hoger dan één meter worden. De mooie witte bloemen kunnen een diameter hebben van wel 20 centimeter. Waar in uw tuin geeft u deze opvallende plant een plek?

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Hortensia Annabelle kopen:

De Hortensia Hydrangea Annabelle is een populaire en grote hortensia soort. Deze soort kan hoger dan één meter worden en heeft grote bloembollen. De bollen zijn wit van kleur en kunnen een diameter hebben van wel 20 centimeter. In het najaar verkleuren de bloemen van de Hydrangea Arborescens Annabelle naar paarsachtig tot bruin. Het is een winterharde plant die goed tegen vorst kan. Ook na strenge vorst en sterke snoei loopt de Annabelle nog uit. Dat komt doordat de Hortensia Annabelle pas in het voorjaar nieuwe knoppen vormt. De Hortensia Annabelle bloeit in augustus en september. 

Hortensia Annabelle kopen bij Bomenenzo.nl:

De mooie Hortensia Hydrangea Annabelle koopt u eenvoudig en snel bij kwekerij Bomenenzo.nl. Bij ons vindt u Hortensia Hydrangea Arborescens AnnabelleHortensia Strong Annabelle en Hydrangea Pink Annabelle. Daarnaast vindt u in ons ruime assortiment andere soorten hortensia’s zoals Hydrangea Macrophylla, maar ook diverse soorten vaste plant, de kantenklare haag, de Hedera Helix, de Taxus Baccata en groenblijvende bomen. Bij ons bent u zeker van veilig betalen en bij besteding vanaf 300 euro geniet u van gratis bezorging.

Hortensia Annabelle verzorgen:

Hortensia Annabelle heeft niet veel verzorging nodig en is makkelijk in onderhoud. Daarnaast is deze plant ook ziektevrij. Geef, vooral in droge en warme periodes, voldoende water. Zodra het blad slap hangt is het tijd om de hortensia water te geven. Vooral als de Hortensia Annabelle in de volle zon staat is voldoende water erg belangrijk. Geef de hortensia 1 keer per jaar meststof.

Hortensia Annabelle snoeien:

In de maanden van oktober tot en met april kunt u de Hortensia Annabelle snoeien, maar het liefst niet met vorst. Snoei de Annabelle niet ieder jaar helemaal kort, hierdoor zullen de takken steeds door gaan hangen onder het gewicht van de grote bloemen. Laat de eerste twee jaar een gedeelte (ongeveer 2/3 deel) staan. Dan ontstaan er een aantal stevige en hogere takken die een frame vormen voor de bloemen. 

Hortensia Annabelle planten:

Deze soort hortensia moet niet te beschut staan en heeft voldoende ventilatie nodig. De Hortensia Hyrdangea Annabelle groeit het beste in halfschaduw. In hete periodes hebben de hortensia's extra vocht nodig. Houd de bodem voortdurend vochtig. De meest ideale grond voor het planten is humusrijke grond, die goed doorlatend is, voedzaam en neutraal tot licht zure grond. Houd bij het planten 3 à 5 Hortensia's aan per vierkante meter of per strekkende meter.  

Bij Bomenenzo.nl vindt u de Hydrangea Arborescens Annabelle, Hortensia Strong Annabelle en Hydrangea Pink Annabelle. Daarnaast vindt u in ons ruime assortiment andere soorten hortensia’s zoals Hydrangea Macrophylla, maar ook diverse soorten vaste plant, de kantenklare haag, de Hedera Helix, de Taxus Baccata en groenblijvende bomen. Bij ons bent u zeker van veilig betalen en bij besteding vanaf 300 euro geniet u van gratis bezorging.

Bomenenzo

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek nader berichtgeving, onze webshop blijft wel open. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.