Hydrangea Annabelle

Hortensia 'Annabelle'

v.a.: € 6,95

Formaat
Hoogte 25-30cm
€ 6,95
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

Stel een vraag

De Hydrangea Arborescens Annabelle bloeit met prachtige grote witte bollen. De bloemen kunnen een diameter van ruim 25 centimeter bereiken. De bloemen van deze Hortensia hebben ondersteuning nodig, want bij regen zakt de plant uit. In het najaar verkleuren de bloemen van de Hortensia Annabelle paarsachtig tot bruin 

Onze voordelen:

Kenmerken van Hydrangea 'Annabelle'

De Hortensia 'Annabelle', ook wel Hydrangea Arborescens Annabelle genoemd, is een mooie vaste plant met nog mooiere bolvormige bloembollen. De grote bollen bloeien in de zomerperiode, in de maanden juli tot augustus. U geniet dan van de prachtige vormen en de subtiele geur. De bloeikleur van deze Hortensia is wit. De combinatie met de groengekleurde bladeren maakt van deze soort een mooie verschijning in uw tuin. Combineer de Hortensia Annabelle eens met andere soorten Hortensia, voor een prachtige bloemenzee aan kleuren. 

De Hydrangea Arborescens Annabelle kan zo’n 120 tot 140 centimeter hoog worden. Deze bolhortensia is winterhard, maar blijft niet groen in de winter.  

Koop de Hortensia Annabelle online bij kwekerij Bomenenzo.nl. U bent natuurlijk ook welkom op onze kwekerij in Lienden, in de Betuwe. Bij ons vindt u naast vele Hortensia soorten ook andere vaste plantensoorten en een ruim assortiment aan prachtige bomen. U geniet van gratis bezorging bij besteding vanaf 300 euro. 

Lees meer

Hortensia 'Annebelle' verzorgen

De Hydrangea Arborescens Annabelle is niet moeilijk in onderhoud en is daarom een goede keuze in vrijwel alle tuinen. Omdat de bolvormige bloemen een diameter van wel 25 centimeter bereiken is het goed om wat ondersteuning te geven aan deze bloemen. Bemest de Hortensia in het voorjaar voor een goede start van de bloei.

Hydrangea 'Annabelle' snoeien

In het voorjaar kun je deze Hortensia terugsnoeien tot ongeveer 20 à 30 centimeter van de grond.

Lees meer

Hortensia 'Annabelle' water geven

De Hortensia Annabelle heeft ruim water nodig, vooral in de zomermaanden. Zorg er bij het water geven voor dat de bladeren en de bolvormige bloemen niet te nat worden. Zodra de bladeren slap beginnen te hangen en ze een gele kleur krijgen, krijgt de Hydrangea Arborescens Annabelle niet genoeg water.

Lees meer

Hydrangea 'Annabelle' planten

De optimale standplaats van de Hortensia Annabelle is in halfschaduw. Zorg voor voedselrijke grond. Door bij het planten wat aanplantgrond te mengen wordt de aarde voedingsrijk en is deze geschikt voor de Hortensia soort. Geef na het aanplanten voldoende water aan de vaste plant. Houd een plantafstand aan van ongeveer 75 centimeter. Zo heeft de Hydrangea Arborescens Annabelle genoeg ruimte om in de zomermaanden prachtig tot bloei te komen.

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hydrangea Annabelle
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
de Hortensia Anna belle (witte bloem) is dit ook strong wat ik bij de concurrent lees dwz stevige steel zodat deze door het gewicht niet gaat knikken?

De Hortensia Annabell, gewone Annabell heeft geen stevige stelen. De Strong Annabell heeft wel stevigere, verhoute stelen.

Zie: https://www.bomenenzo.nl/hortensia-strong-annabelle

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!