Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze webshop is open, onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Vanwege extreme drukte is de levertijd langer dan u van ons gewend bent.  Lees meer.....

Accessoires
vragen? 0344 22 81 00

Accessoires

De accessoires die wij u bieden lopen uiteen van bevestigingsmaterialen tot potgrond en snoeigereedschap. Wat u nodig heeft vindt u hier, ook voor het opbinden van klimplanten of het bemesten van uw hortensia's. Kunt u een product niet vinden? Vraag het ons door te bellen of stel uw vraag via deze contactpagina.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Accessoires kopen:

Accessoires geven u ondersteuning bij beplanting en of onderhoud van uw tuin, te denken aan: Boompalen,Boomband,Potgrond,Snoeischaar,Binddraad, Stokken enz. U kunt Accessoires kopen en laten bezorgen

Eigenschappen Accessoires:

 • Binddraad: Wordt gebruikt om stokken, stammen of takken aan te binden bij bomen en planten.
 • Boompaal: Ter ondersteuning van de boom, voorkomt scheef waai of afknappen.
 • Boomband: Ter bevestiging van de boompaal
 • Gecoate ring: Duurzaam frame voor Dakbomen
 • Potgrond: Onbemest , uitstekend geschikt voor groeiondersteuning van planten en bomen.
 • Snoeischaar: Felco snoeischaar voor jarenlang snoeiplezier.
 • Stokken: ( Bamboe) Voor ondersteuning van planten en bomen en om takken uit te leiden.

Voor meer informatie over accessoires bestellen, aanbiedingen of andere opties kunt u altijd contact met ons opnemen. In onze Accessoires webshop zijn verschillende Accessoires te koop.

Bomenenzo

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek nader berichtgeving, onze webshop blijft wel open. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.