Wandbeugel

Beugel voor bevestiging aan muren

v.a.: € 2,30

Formaat
Bevestiging Wandbeugel
€ 2,30
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

Stel een vraag

Met deze beugel zet u de Mobilane hagen vast aan muren. Bijvoorbeeld aan het huis of aan de schuur. Neem voor hagen tot 180 cm hoog 2 tot 4 beugels en voor de hagen van 220 cm. hoog 6 beugels. De afstand tussen de muur en de haag is ongeveer 7,5 cm. met deze beugel.

Deze beugels mogen niet los besteld worden. Alleen icm hagen van Mobilane. Losse beugels worden door ons niet verzonden!

Onze voordelen:

De verzinkte beugels kunt u gebruiken voor wandmontage. U kunt zo uw haag bevestigen aan een muur. U dient 7,5 cm ruimte tussen de muur en het element de houden. Bij een haag van ongeveer 100 cm hoog dient u twee beugels te gebruiken. Bij een haag van 180 cm hoog dient u 4 beugels te gebruiken. Bij een haag van 220 cm hoger dient u 6 beugels te gebruiken.

Let op: de beugels mogen niet los besteld worden. Alleen in cm hagen van Mobilane. De losse beugels worden door ons niet verzonden.

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wandbeugel
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wat heb ik nodig om deze haag te planten?

Voor het aanplanten van een kant en klaarhaag heeft u de volgende producten nodig:

Is de kant en klaar haag hedera in diverse maten te koop cq hoogte en breedte ?

Er zijn 2 verschillende breedte maten leverbaar van kant en klaarhagen. De hagen van leverancier Quickhedge zijn 100cm breed. De overige hagen zijn 120cm breed.

De verschillende hoogten staan aangegeven bij het product. De meeste hagen zijn standaard 180cm hoog, maar sommige zijn zowel lager, als hoger leverbaar.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!