vragen? 0344 22 81 00

Bloesembomen online kopen uit eigen kwekerij

Bloesembomen zijn er in veel kleuren, soorten en maten. Voor iedere tuin is er wel een boom die past. Sierappels en sierkersen zijn er zowel wit als roze bloeiend. Sfeer in uw tuin? Wat is er mooier dan bloesem in het voorjaar. Nu o.a. de rode kastanje, paardenkastanje, krentenboom en de magnolia.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Bloesembomen kopen:

Wanneer Bloesembomen in bloei staan is het pas echt lente. Bloesembomen zijn een sieraad in uw tuin. Bomenenzo.nl heeft een ruim assortiment Bloesembomen die u kunt kopen en laten bezorgen: Sierkers, Sierappel, Krentenboom, Magnolia, Kastanje, Goudenregen, Rode doorn en meer.

Eigenschappen Bloesembomen:

Door de prachtige wel of niet geurende bloesem hebben Bloesembomen een grote sierwaarde in uw tuin. Bloesembomen zijn in grote verscheidenheid aan kleuren , soorten en maten.

Uitleg maten:

Bij afmeting staat bijvoorbeeld 14-16. Hiermee wordt de stamomtrek in centimeters weergegeven. Dit wordt gemeten op ongeveer een meter hoogte.

De stamhoogte is gemeten van de bovenkant van de wortels/kluit tot de onderste takken. Deze maat wordt niet groter naar mate de boom ouder wordt.

Kluit, sommige bomen zijn met en zonder kluit leverbaar. De bomen die zonder kluit worden geleverd hebben kale wortels. Deze worden in een zak verpakt om uitdroging te voorkomen.

 

Plantadvies Bloesembomen:

Wij adviseren ook bij Bloesembomen palen en boomband te bevestigen zodat de boom stevig staat en niet scheef waait. Als bloesembomen eenmaal geplant zijn behoeven ze weinig onderhoud, snoeien is nauwelijks nodig.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over Bloesembomen bestellen, aanbiedingen of andere opties. In onze Bloesemboom webshop zijn verschillende Bloesembomen te koop. Voor 70% van alle Bloesembomen die Bomenenzo.nl levert geldt, dat deze uit onze eigen Bloesemboom kwekerij in Gelderland komen, dus gegarandeerd een vers product.