Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Bomen voor de grote tuin
vragen? 0344 22 81 00

Bomen voor de grote tuin kopen | Uit eigen kwekerij | Snelle levering door heel NL & BE

Bomen voor de grote tuin kopen doet u bij Bomenenzo.nl Wij hebben een groot assortiment bomen van hoge kwaliteit: Eiken, Beuken, Appelbomen en nog veel meer. Direct leverbaar uit onze eigen kwekerij. Wij bezorgen snel door heel Nederland en België. Bekijk snel ons aanbod!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Bomen voor de grote tuin kopen:

In een grote tuin zijn bomen eigenlijk onmisbaar om een volgroeide en levendige sfeer te creëren. Dankzij de takken en bladeren profiteert u van een heerlijk schaduwplekje in uw eigen tuin. Een natuurlijke bescherming tegen de zon! Bomen dragen bij aan de opname van CO2, waardoor u op deze manier een steentje bijdraagt aan een beter milieu. Vooral stevige bomen met een dikke stam doen het goed in een grote tuin. Dit hoeft niet per se te betekenen dat de boom ook hoog wordt. Bomen voor de grote tuin kopen doet u gemakkelijk online in onze webshop. Laat u verrassen door ons ruime assortiment!

 

Bomen voor de grote tuin kopen bij Bomenenzo.nl:

Wij vinden het belangrijk om u verder te helpen bij het aanleggen van uw droomtuin. Alle bomen die wij verkopen zijn van hoge kwaliteit en direct leverbaar uit onze kwekerij. U heeft de keuze uit verschillende soorten, waaronder Eiken, Beuken, Treurwilgen, Rode beuken, Esdoorns. Of versier uw tuin met een prachtige Tulpenboom, Prunus Kanzan, Amberboom of Appelboom. Uiteraard is het mogelijk om meerdere bomen en planten met elkaar te combineren. Bent u klaar met uitzoeken? Ga dan naar ‘mijn winkelwagen’ en reken eenvoudig online af. U kunt kiezen uit verschillende betaalmethodes. Daarna maken wij uw bestelling voor u klaar. Wij leveren snel door heel Nederland en België.

 

Bomen voor de grote tuin verzorgen:

Wie denkt dat bomen voor de grote tuin verzorgen veel voeten in de aarde heeft, heeft het mis. In principe kan iedereen het! U kunt de bodem zelf vruchtbaarder maken met behulp van het middel Vivimus universeel. Dit geeft de boom een extra stimulans om gezond te groeien en te bloeien. In de eerste drie jaar na de aanplant zijn bomen extra kwetsbaar. Regelmatig water geven (niet te veel!) is daarom noodzakelijk om uitdroging te voorkomen. Alle bomen zijn winterhard en dus bestand tegen vorst. Meer informatie over de verzorging vindt u op de productpagina’s.

 

Bomen voor de grote tuin snoeien:

Bomen voor de grote tuin snoeien doet u bij voorkeur in de winter. Ze zijn dan in ruststand en u ziet precies welke takken weggesnoeid kunnen worden om de boom weer mooi in vorm te krijgen. De precieze snoeitijd en snoeiwijze verschilt echter per boom. Gebruiken bij het snoeien een professionele snoeischaar, ook online te bestellen in onze webshop. Dikke takken zaagt u weg met een handzaag. Zorg ervoor dat het materiaal schoon is voor u aan de slag gaat. Zo voorkomt u ziektes in de bomen. Bij het snoeien is het van belang om schurende takken weg te halen, zodat de boom niet verzwakt. Snoei nooit meer dan 1/3 van de kroon weg.

 

Bomen voor de grote tuin planten:

Of u al een standplaats voor ogen heeft of nog een mooi plekje uit moet zoeken: bomen voor de grote tuin planten doet u gemakkelijk in vrijwel elke grondsoort. Wel is het belangrijk om een plaats uit te zoeken waar de bomen genoeg ruimte krijgen om te groeien en in te wortelen. De beste tijd om te planten is half november tot april. Graaf een ruim gat (niet te diep!) en maak de grond goed los voordat u de kluit erin zet. Wij raden u aan om bij het planten gebruik te maken van aanplantgrond. In deze grond zit ruim voldoende meststof, zodat u in het eerste jaar niet bij hoeft te mesten. Het verplanten van grote bomen is meestal lastig vanwege de grote kluit.

 

Ziet u er tegenop om zelf uw boom te planten? Geen zorgen. U kunt uw bomen laten aanplanten door Bomenenzo.nl! Maak hiervoor gebruik van onze aanplantservice.

 

TIP: Van maandag t/m zaterdag kunt u langskomen op de kwekerij in Lienden. U vindt ons op een toplocatie in het hart van de Betuwe, vlakbij de snelweg A15.
TIP:
Bomenenzo.nl is expert op het gebied van bomen en planten. Onze medewerkers staan daarom graag voor u klaar om u te voorzien van een persoonlijk advies. Neem daarom vandaag nog contact op voor meer informatie!