vragen? 0344 22 81 00

Halfstam online kopen uit eigen kwekerij

U zoekt een mooie boom op halfstam van ongeveer een meter? Hier vindt u zeer veel prachtige halfstam boomsoorten, zowel groenblijvend als bladverliezend. Viburnum (sneeuwbal), Vijg, Magnolia, Photinia, Buxus, Hulst, Cipressen en verschillende soorten halfstam citrusvruchten. Boom niet gevonden? Wij staan voor u klaar.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

Halfstam bomen:

Halfstam bomen zijn kleine bomen of struik-achtigen geënt op een stamhoogte tussen 80cm en 120cm. Op onze kwekerij worden een aantal soorten van deze halfstam bomen gekweekt. Deze kunt u altijd afhalen op onze kwekerij of laten bezorgen door onze bezorgdienst.

Eigenschappen Halfstam:

  • Stamhoogte 80 tot 120cm.
  • Vaak makkelijk te snoeien (1x per jaar).
  • Halfstam bomen zijn zeer geschikt voor een kleine tuin.

Plantadvies halfstam:

Door de windgevoeligheid van een halfstam adviseren wij om deze boom vast te zetten aan een stevige stok of kleine boompaal. Snoeien kan vanaf eind september/oktober, zodra het blad gevallen is. Een vroege snoei van een halfstam heeft als voordeel dat de wonden beter helen en dat de voedingsstoffen uit de bladeren door de boom zijn opgeslagen.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over de halfstam bomen, het online bestellen, onze aanbiedingen en andere opties. In onze bomen webshop zijn verschillende halfstambomen te koop. Voor 90% van alle halfstambomen die wij leveren geldt dat deze uit onze eigen kwekerij in Gelderland komen, dus gegarandeerd een vers product.