Appelbomen
vragen? 0344 22 81 00

Appelbomen kopen direct van onze kwekerij

Al onze appelbomen kunt u kopen in de maten hoogstam, halfstam en laagstam. Verschillende soorten zijn zelfbestuivend en geven al snel vrucht. Onder andere: Ecolette, Braeburn en Elstar. Goede kruisbestuivingen zijn bijvoorbeeld Granny Smith met James Grieve en Alkmene.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Appelbomen kopen

Appelbomen uit de Betuwe zijn populaire fruitbomen. Zo komen onze Appelbomen van Betuwse 'goede grond'. Binnen de Appelbomen zijn veel verschillende rassen.

Daarin zijn ook weer veel verschillende vormen. Zoals Hoogstam Appelboom 180 stam, Halfstam Appelboom 120 stam, Laagstam Appelboom 0,50 stam.

En Lei Appelbomen. De Lei Appelbomen zijn geschikt voor zowel de boomgaard als in uw particuliere tuin. In een kleine tuin zijn laagstam of halfstam Appelbomen ideaal. Ze nemen niet veel ruimte in en kinderen plukken de appels zo uit de boom. U kunt online verschillende Appelbomen bestellen en laten bezorgen zoals de Elstar, Jonagold, Rode Boskoop, Sterapel en nog veel meer.

Eigenschappen Appelbomen:

  • Geeft op 2 jarig hout zijn vrucht.
  • Verkrijgbaar op Hoog-, Half- en laagstam.
  • Mogelijk te leiden tot een Leiboom.
  • Goed te snoeien. 1 keer per jaar in de wintertijd.
  • Appels zijn zowel te gebruiken als hand-, consumptie- en bewaarappel.

Plantadvies Appelbomen:

Bepaal aan de hand van de ruimte die u beschikbaar stelt voor appelbomen, welke hoogte u kiest van de Appelboom. Een Appelboom plant je in de rustperiode. Dat is de periode van de herfst tot de vroege lente. De Appelboom is weinig veeleisend wat de ondergrond betreft. Vermijd echter wel erg zure grond. Natte grond is ook niet aan te raden. Dit belemmerd de groei van uw boom. Voorkeur standplaats van de Appelboom is in de zon. Verdraagt ook prima de schaduw.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over online Appelbomen bestellen, aanbiedingen en andere opties. In onze Appelbomen webshop zijn verschillende Appelbomen te koop.