Borderpakket
Een prachtige mix van complementaire planten voor een opvallende border.

Een borderpakket wordt door ons met zorg samengesteld en bestaat uit prachtige bloemen en planten. Je kunt kiezen uit een onderhoudsvriendelijk borderpakket,  romantische border, minimalistische border, borders op kleur, zoals een border met blauw, roze en violet. Wil je bijvoorbeeld veel dieren in de tuin, zoals vlinders en bijen, of ben je op zoek naar een mooi schaduw pakket? Bekijk snel onze collectie borderpakketten.

Sommige planten uit de borderpakketten zijn seizoens gebonden en kunnen dus niet het gehele jaar door geleverd worden. Wanneer er een plantensoort niet leverbaar is zoeken wij een passende vervanger. 

Borderpakket

Van hoog naar laag sorteren

Borderpakket

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Borderpakket kopen

Veel mensen kiezen voor een of meerdere borders in de tuin. Een border zorgt het hele jaar door voor een prachtige sfeer in je tuin. Verschillende borderpakketten samengesteld door Bomenenzo.nl. Hier komt een hoop bij kijken. Een planten borderpakket neemt de zorg uit handen over welke vaste planten mooi bij elkaar passen. Ook hoef jezelf niet na te denken over de bloeitijd van de verschillende vaste planten. In de borderpakketten vind je een mix van vaste planten met diverse bloeitijden. Hierdoor heb je het hele jaar door plezier van de kantenklare border. Heb je een tuin op het zuiden en dus veel directe zon, houdt er dan rekening mee dat je een vaste planten borderpakket uitzoekt met planten die van een zonnige plek houden. Ook hebben wij verschillende kantenklaar borderpakketten bestaande uit vaste planten die geschikt zijn voor een plek in de schaduw of halfschaduw. Dankzij onze tientallen jaren ervaring ben je zeker van prachtige borderpakketten samengesteld door ons en kun je de mooiste vaste planten kopen.


Borderpakket kopen bij Bomenenzo.nl

Koop je favoriete bloemen en planten borderpakket makkelijk en snel online bij kwekerij Bomenenzo.nl. Bij ons ben je verzekerd van een veilige betaling en een 14 dagen bedenktermijn. Je bent natuurlijk ook van harte welkom op onze kwekerij. Wij hebben diverse border planten, voor ieder wat wils. De meeste borderpakketten trekken mooie dieren in de tuin aan, zoals vogels, vlinders en bijen. Je kunt bij ons terecht voor cottage borders, een bonte border, siergrassenborders, een border met blauw, een romantische border en verschillende borders op kleur. Denk hierbij aan vrolijke kleuren, zoals geel, roze en violet en een warme kleur als blauw. Ook voor minimalistische borders, een heerlijk geurende border en een vaste planten borderpakket voorjaar ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je mooie borderpakketten kopen bij Bomenenzo.nl? De meeste borderpakketten hebben wij op voorraad en kun je meteen meenemen. Naast borderpakketten kun je bij ons ook andere soorten vaste planten kopen, planten op stam, de Japanse Esdoorn, heesters en bomen.

Borderpakket verzorgen

Als je op zoekt bent naar een onderhoudsvriendelijk borderpakket, dan ben je bij Bomenenzo.nl aan het goede adres. Door onze tientallen jaren ervaring in het samenstellen van borderpakketten vereisen de diverse borderpakketten niet veel verzorging. Zo hebben vaste planten die het liefst op een zonnige plek staan bijvoorbeeld meer water nodig dan een planten borderpakket voor in de schaduw. Geef in ieder geval nooit water in de volle zon. Op die manier kunnen de bloemen en bladeren verbranden en verdwijnt de warme kleur. Zorg daarnaast voor een goede ondersteuning van de vaste plant. Door dit zo snel mogelijk na het planten te doen, zullen de bloemen en planten mooi rechtop staan en recht groeien. Bemest de kantenklare border af en toe met organische meststoffen voor een prachtig resultaat.

Borderpakket snoeien

Bij vaste planten is het belangrijk om ze af te knippen zodra ze andere bloemen en planten in de weg zitten. Verwijder de afgestorven delen in het voorjaar om zo ruimte te geven aan jonge scheuten. Deze afgestorven delen kunnen in het winterseizoen namelijk als bescherming dienen voor de wortels. Vaste planten die in het voorjaar tot bloei komen kun je na de bloei terugsnoeien. Plantensoorten die in de zomer of in het najaar bloeien kun je in het vroege voorjaar snoeien.

Borderpakket planten

Bij het vaste planten borderpakket staat aangegeven welke standplaats het beste is. Op die manier kun je rekening houden met de plek van de verschillende vaste planten. Een nette border wordt gecreëerd door te zorgen voor een zogenoemd trapeffect. Dit houdt in dat de hoge planten aan de achterkant beplant worden en de lagere planten een plek krijgen aan de voorkant van de geurende border. Op die manier verdwijnen er geen vaste planten achter elkaar en heb je een mooi uitzicht op alle soorten en kleuren. Bij borders op kleur let je goed op de verschillende kleuren van de planten voor een mooie, kleurrijke mix.

Enkele van de borderpakketten

  • Borderpakket Siergras: Siergrassen zijn in voorjaar en in de zomerperiode grijs en groenbladig. Aan het einde van de zomer en in het najaar gaan de siergrassen borders bloeien. Wil je graag een border die in het najaar mooi tot bloei komt, dan is het Siergrassen borderpakket een goede keus.
  • Borderpakket Cottage: Het Cottage borderpakket bestaat uit mooie gekleurde bloemen en planten die na ongeveer 2 jaar volledig zijn gegroeid. De cottage border kenmerkt zich door verschillende vormen, kleuren en hoogtes en is dus minder geschikt voor een strakke tuin.
  • Borderpakket Bont: het Bonte borderpakket is een prachtig pakket met veel verschillende bloemen en planten in allerlei kleuren die na 2 jaar volledig zijn gegroeid. De bonte border zal je tuin zeker opfleuren.
Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00