Meststoffen

Biologische meststoffen voor een gezonde groei, met langdurige werking. Geeft geleidelijk voeding, is werkzaam voor maar liefst 100 dagen. Stimuleer de groei, bloei én weerstand van je boom, haag(plant) of tuinplant!

Meststoffen
Van hoog naar laag sorteren
Meststoffen
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Meststoffen kopen

Bij Bomenenzo.nl kun je naast het kopen van prachtige bomen of planten ook de beste verzorgingsproducten kopen. De Meststoffen of bodemverbetaars kun je bij ons kopen van het merk DCM. DCM producten zijn in veel verschillende vormen te koop. Zo kun je precies kopen wat voor jouw boom op plant het meest geschikt is. De voeding van DCM bestaat uit veel voedingselementen die geleidelijk worden afgegeven. Zo heeft je plant of boom voldoende voedingsstoffen voor maar liefst 100 dagen.

Waarom Meststoffen toevoegen

Net als bij mensen hebben bomen en plantenvoeding nodig. Zonder voeding zal er een verminderde bloei en groei zijn. Ook de weerstand tegen ziekte en plagen verhoog je door regelmatig je groen te voorzien van meststoffen. Door de geleidelijk afgifte van de meststoffen zal je plant of boom optimaal kunnen shinen.

Voordelen Organische Meststoffen

Organische Meststoffen bestaan uit plantaardige en dierlijke grondstoffen van natuurlijk oorsprong. Zo zijn al onze meststoffen milieuvriendelijk. Daarnaast zorgen de ingrediënten voor een lange werkingsduur en zijn alle stoffen niet schadelijk voor de plant of het bodemleven. Organische Meststoffen worden omgezet in Humus. Humus zorgt ervoor dat de grondstructuur kruimelig wordt. Hierdoor is er een goed evenwicht tussen lucht en vocht in de bodem. Ook zal door het gebruik van Organische meststof de boom of plant goed kunnen wortelen en kun je optimaal genieten van een prachtige groei en bloei. Naast dat het goed is voor je plant of boom zal ook het bodemleven bevorderen door het gebruik van organische meststoffen.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00