Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Meststoffen
vragen? 0344 22 81 00

Meststoffen kopen voor bomen en planten 100% Biologische

Biologische meststoffen voor gezonde groei en een stabiele bodemvoeding. Organische meststoffen voor fruit, druiven (specifiek), Hortensia's (met blauwmaker) en citrusfruit + mediterane planten. DCM heeft veel verschillende soorten meststoffen, zoekt u mest voor een specifiek gewas? Vraag het ons vrijblijvend.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Meststoffen kopen:

Bij Bomenenzo.nl kunt u naast het kopen van prachtige bomen of planten ook de beste verzorgingsproducten kopen. De Meststoffen of bodemverbetaars kunt u bij ons kopen van het merk DCM. DCM producten zijn in veel verschillende vormen te koop. Zo kunt u precies kopen wat voor uw boom op plant het meest geschikt is. De voeding van DCM bestaat uit veel voedingselementen die geleidelijk worden afgegeven. Zo heeft u plant of boom nooit een tekort aan voedingsstoffen.

 

Waarom Meststoffen toevoegen:

Net als bij mensen hebben bomen en plantenvoeding nodig. Zonder het niet juiste of voldoende voeding zal er een slechte bloei en groei zijn. Ook de weerstand tegen ziekte en plagen verhoogt u door regelmatig uw groen te voorzien van meststoffen. Door de geleidelijk afgifte van de meststoffen zal uw plant of boom nooit hongerig zijn en een eigen voedselreserve opbouwen. 

 

Voordelen Organische Meststoffen:

Organische Meststoffen bestaan uit plantaardige en dierlijke grondstoffen van natuurlijk oorsprong. Zo zijn al onze meststoffen milieuvriendelijk. Daarnaast zorgen de ingrediënten voor een lange werkingsduur en zijn alle stoffen niet schadelijk voor de plant of het bodemleven. Organische Meststoffen worden omgezet in Humus. Humus zorgt ervoor dat de grondstructuur kruimelig wordt. Hierdoor is er een goed evenwicht tussen lucht en vocht in de bodem. Ook zal door het gebruik van Organische meststof de boom of plant goed kunnen wortelen en kunt u optimaal genieten van een prachtige groei en bloei. Naast dat het goed is voor uw plant of boom zal ook het bodemleven bevorderen door het gebruik van organische meststoffen