Tuinverlichting
Ben je op zoek naar verlichting voor je tuin dan ben je bij bomenenzo op het juiste adres. Wij verkopen verlichting die je gemakkelijk zelf kunt aanleggen. Onze verlichting werkt op 12 volt en is duurzaam en energie zuinig. Al onze buitenverlichting is gemakkelijk, veilig en snel aan te sluiten.
Tuinverlichting
Van hoog naar laag sorteren
Tuinverlichting
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Bent je op zoek naar sfeervolle verlichting voor de tuin dan is de verlichting van Garden Lights een goede optie. Garden Ligths is een Nederlands bedrijf met een zeer ruim assortiment. De lampen van Garden Lights zijn naast duurzaam ook nog eens energie zuinig. De 12 volt buitenverlichting kan gemakkelijk aangelegd worden. Je heb hier geen tuinman of elektricien voor nodig. Het aanleggen van de verlichting is door de lage spanning veilig en is er geen risico op schokken.

Wanneer je op een later moment het lichtplan wilt uitbreiden is dit geen probleem.

Om de bedrading van de lampen door je tuin te leiden hoeft er niet diep gegraven te worden. Je kunt de kabel weg werken onder de grond maar ook kan deze boven de grond neer gelegd worden. Dit maakt voor de werking niet uit. De bedrading is zeer goed bestand tegen vocht. De lampen en bedrading blijven het doen ook al komen ze in aanraking met vocht. Ook voor kinderen of huisdieren zijn de kabels niet gevaarlijk. Door de 12 volt spanning zullen zij nooit een schok krijgen.

Doordat de lampen weinig spanning gebruiken zijn deze naast zeer energie zuinig ook nog eens zeer duurzaam. Uw lampen zullen door het lage verbruik zeer lang mee gaan.

 

Alle voordelen op een rij:

 

  • Eniergie zuinig
  • Makkelijk in aanleg
  • Bestand tegen vocht
  • Geen kans op elektrische schok
  • Lange levensduur
  • 3 jaar garantie.

 

 

 

Wat heb je nodig om de lampen te laten branden

 

  • Begin met het kiezen van armatuur. Wij verkopen verschillende spots om jouw tuin of boom te verlichten.
  • Kies een transformator. De keuze van de transformator hangt af van de hoeveelheid verlichting. Tel het aantal watt van de lampen en accessoires bij elkaar op. Kies een transformator met net wat meer watt zo kan je altijd gemakkelijk het lichtplan uitbreiden.
  • Kies de lengte van de Flex kabel. Wij verkopen de Flex kabel in 10, 25 en 50 meter. Met de flex hoofdkabel kies je zelf waar je de lampen wilt aansluiten op de kabel. Je bevestig de Flex connector female waar je maar wilt op de kabel. Het bevesitgen van de Flex connector gaat zeer makkelijk. Open het klepje leg de Flex kabel er in en druk het klepje dicht.
Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00