Kant-en-Klaar hagen
Direct genieten van je privacy, op duurzame wijze.

Kant en klaarhagen zijn voorgekweekte hagen van verschillende soorten klimop, struik, conifeer of laurier. De planten worden al van jongs af aan in haagvorm gesnoeid. Hierdoor zijn de hagen al voor een groot deel dicht en heb je jaren voorsprong ten opzichte van een haag van losse planten. O.a. HederaVuurdoorn, Olijfwilg en Klimhortensia.

Kant-en-Klaar hagen

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Kant-en-Klaar hagen

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Kant en klaar hagen kopen

Ben je opzoek naar snelle privacy in jouw tuin maar met een natuurlijke uitstraling? Dan is de Kant en klaar haag het product wat je zoekt. Bij bomenenzo.nl verkopen wij een breed assortiment van kant en klaar hagen van o.a. de merken Quickhedge en Mobilane.  Ons assortiment bestaat uit kleine haagelementen en grote haagelementen, blad houdende hagen en bladverliezende hagen. Wij hebben hagen van verschillende merken. Een volgroeide haag kopen gaat nu makkelijk en snel online bij Bomenenzo.nl. Of je nu kiest voor een haag Mobilane of een haag Quickhedge beide hagen zullen je jarenlang plezier geven. Bij Bomenenzo.nl kun je uit verschillende manieren kiezen van veilige betaling. Nadat je de haag hebt besteld maken wij een afspraak met je voor bezorging. Voor meer informatie over bestellen en bezorgen lees dan de algemene voorwaarden. 

Je kunt naast de kantenklare haag in je tuin te plaatsen er ook voor kiezen om de haag in een plantenbak te plaatsen. Wij verkopen verschillende plantenbakken in polyester hoogglans, cortenstaal plantenbak of een hardhouten bak. 

Naast kant en klaar hagen verkopen wij nog veel meer soorten vaste planten en bomen. Wil je haagplanten om zelf een haag te creëren ook dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten haagplanten. Buxus vervanger, Rode beuk, Fagus sylvatica en de Carpinus betulus. Heb je een schutting of muur in de tuin staan die je graag een natuurlijkere uitstraling geeft, ook daarvoor verkopen wij geschikte planten. Laat je muur of schutting prachtig begroeien met de blauwe regen.

Kant en klaar hagen soorten

Kant en klaar hagen verkopen wij in veel verschillende soorten. De bekendste haag soort is de kant en klaar haag Hedera. Bijna al onze hagen houden het gehele jaar door groen blad. Alleen de Ligustrum ovalifolium en de Carpinus Betulus kunnen in de winter hun blad verliezen. Groenblijvende hagen hebben wij onder andere in verschillende soorten hedera haag. De Hedera helix, Hedera helix Woerner, Hedera hibernica, Hedera helix White ripple, Hedera helix Green ripple, Hedera helix Glacier en de Hedera helix Goldchild. Heb je liever een groenblijvende haag met bloemen dan hebben wij keuze uit de prachtige kant en klaar haag Klimhortensia, kant en klaar haag Sterjasmijn, kant en klaarhaag Elaegenus ebbingei, Gele kornoelje of de Vuurdoorn Red met rode besjes en stekels. Ben je opzoek naar een zeer compacte haag dan is de Taxus baccata, Carpinus Betulus, Thuja occidentalis Brabant of de Portugese Laurier Prunus lusitanica Angustifolia een goede haag voor je tuin. 

Kant en klaar hagen onderhoud

Een Kant en klaar haag vraagt weinig onderhoud. In droge periodes is het belangrijk dat de haag regelmatig wat extra water krijgt. Zeker wanneer de kant en klaarhaag in een houten of polyester plantenbakken staan moet je deze regelmatig voorzien van voldoende vocht. Wanneer je de haag te groot vindt worden kunt je deze snoeien. Snoei de haag nooit wanneer het vriest omdat de haag dan kan bevriezen en dood zal gaan. 

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00