Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Kant-en-Klaar hagen
vragen? 0344 22 81 00

kant en klaar hagen kopen

Kant en klaarhagen zijn voorgekweekte hagen van verschillende soorten klimop, struik, conifeer of laurier. De planten worden al van jongs af aan in haagvorm gesnoeid. Hierdoor zijn de hagen al voor een groot deel dicht en heeft u jaren voorsprong ten opzichte van een haag van losse planten. O.a. HederaVuurdoorn, Olijfwilg en Klimhortensia.

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Kant en klaar hagen kopen

Bent u opzoek naar snelle privacy in uw tuin maar met een natuurlijke uitstraling. Dan is de Kant en klaar haag het product wat u zoekt. Bij bomenenzo.nl verkopen wij een breed assortiment van kant en klaar hagen van o.a. de merken Quickhedge en Mobilane.  Ons assortiment bestaat uit klein haagelementen en grote haagelementen, blad houdende hagen en bladverliezende hagen. Wij hebben hagen van verschillende merken. Kant en klaar haag Quickhedge, Kant en klaar haag Mobilane.  Een volgroeide haag kopen gaat nu makkelijk en snel online bij bomenenzo.nl. Of u nu kiest voor een haag Mobilane of een haag Quickhedge beide hagen zullen u jarenlang plezier geven. Bij bomenenzo.nl kunt u uit verschillende manieren kiezen van veilige betaling. Nadat u de haag heeft besteld maken wij een afspraak met u over de bezorging. Voor meer informatie over bestellen en bezorgen lees dan de algemene voorwaarden. 

U kunt naast de kantenklare haag in uw tuin te plaatsen er ook voor kiezen om de haag in een plantenbak te plaatsen. Wij verkopen verschillende plantenbakken in polyester hoogglans, cortenstaal plantenbak of een hardhouten bak. 

Naast kant en klaar hagen verkopen wij nog veel meer soorten vaste planten en bomen. Wilt u haagplanten om zelf een haag te creëren ook dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten haagplanten. Buxus vervanger, rode beuk, Fagus sylvatica en de carpinus betulus. Heeft u een schutting of muur in uw tuin staan die u graag een natuurlijkere uitstraling geef ook daarvoor verkopen wij geschikte planten. Laat uw muur of schutting prachtig begroeien met de blauwe regen.

 

Kant en klaar hagen soorten

Kant en klaar hagen verkopen wij in veel verschillende soorten. De bekendste haag soort is de kant en klaar haag hedera. Bijna al onze hagen houden het gehele jaar door groen blad. Alleen de Ligustrum ovalifolium en de Carpinus Betulus kunnen in de winter hun blad verliezen. Groenblijvende hagen hebben wij onder andere in verschillende hagen van hedera. De hedera helix, hedera helix woerner, hedera hibernica, hedera helix white ripple, hedera helix green ripple, hedera helix glacier en de hedera helix goldchild. Heeft u liever een groenblijvende haag met bloemen dan hebben wij keuze uit de prachtige kant en klaar haag klimhortensia, kant en klaar haag ster jasmijn, kant en klaarhaag elaegenus ebbingei, gele kornoelje of de Vuurdoorn red met rode besjes en stekels.  Bent u opzoek naar een zeer compacte haag dan is de Taxus baccata, Carpinus Betulus, Thuja occidentalis brabant of de Prunus lusitanica angustifolia een goede haag voor uw tuin. 

 

Kant en klaar hagen onderhoud

Een Kant en klaar haag vraag weinig onderhoud. In droge periode is het belangrijk dat u de haag regelmatig wat extra water geeft. Zeker wanneer de kant en klaarhaag in een houten of polyester plantenbakken staan moet u deze regelmatig voorzien van voldoende vocht. Wanneer u de haag te groot vindt worden kunt u deze snoeien. Snoei uw haag nooit wanneer het vriest omdat de haag dan kan bevriezen en dood zal gaan.