Kant en klaar haag Hedera helix Woerner

Hedera kant en klaarhaag

v.a.: € 105,00

Formaat
Hoogte 100cm, Breedte 120cm
€ 105,00
Hoogte 180cm, Breedte 120cm
€ 160,00
Hoogte 200cm, Breedte 120cm
€ 195,00
Hoogte 220cm, Breedte 120cm
€ 239,95
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300,--.
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor €15,00.

De kant en klare haag Hedera Helix woerner is een uitstekende bedekker van bijvoorbeeld muren, schuttingen of om afhangend gebruikt te worden. De klimmende haag is uiterst winterhard en behoud het hele jaar zijn blad. Met onze kant en klare haag heeft u binnen no-time een dichte, hoge haag die uw tuin siert.

Onze voordelen:

De hedera helix woerner wordt ook wel gewoon klimop genoemd. De winterharde, wintergroene plant is een echte snel groeier. De bladeren van de Hedera helix woerner zijn donkergroen en kleuren in de wintermaanden rood bruin. De kant-en-klare haag heeft een standaard breedte van 120cm en een hoogte van 100, 180 of 220 cm. De sterke haag groeit op alle grondsoorten en op alle standplaatsen.

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kant en klaar haag Hedera helix Woerner
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wat heb ik nodig om deze haag te planten?

Voor het aanplanten van een kant en klaarhaag heeft u de volgende producten nodig:

Kan de door u geleverde kant en klaar haag hedera helix woerner van 100cm hoog ook los (op zichzelf) staan? Is de constructie daar stevig genoeg voor?

Helaas kan de Kant en Klaarhaag Hedera helix Woerner van 100cm niet op zich zelf staan. Hij heeft 2 palen nodig ter ondersteuning. De gaasmat die gebruikt wordt in de kant en klaarhaag bestaat uit enkel gaas.

Is de kant en klaar haag hedera in diverse maten te koop cq hoogte en breedte ?

Er zijn 2 verschillende breedte maten leverbaar van kant en klaarhagen. De hagen van leverancier Quickhedge zijn 100cm breed. De overige hagen zijn 120cm breed.

De verschillende hoogten staan aangegeven bij het product. De meeste hagen zijn standaard 180cm hoog, maar sommige zijn zowel lager, als hoger leverbaar.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!