Kant en klaar haag Hedera helix Woerner

Hedera kant en klaar haag

v.a.: € 105,00

Formaat
Hoogte 100cm, Breedte 120cm
€ 105,00
Hoogte 180cm, Breedte 120cm
€ 162,50
Hoogte 200cm, Breedte 120cm
€ 197,50
Hoogte 220cm, Breedte 120cm
€ 239,95
Hoogte 300cm, Breedte 120cm
€ 385,00
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

De kant en klare haag Hedera helix Woerner is een prachtige wintergroene haagplant. Met deze kant en klare haag heb je binnen no-time een dichte, hoge haag die je tuin siert.

Onze voordelen:

De Hedera helix Woerner wordt ook wel gewoon klimop genoemd. Deze winterharde- en wintergroene haagplant is een snelle groeier. De bladeren van de Hedera helix woerner zijn donkergroen en kleuren in de wintermaanden rood bruin. De kant-en-klare haag heeft een standaard breedte van 120cm en een hoogte van 100, 180 of 220 cm. De sterke haag groeit op alle grondsoorten en op alle standplaatsen.

Lees meer

Klimop planten zijn gewild om hun sterke, winterharde, wintergroene en makkelijke karakter. Hedera’s groeien in principe op elke standplaats en in elke grondsoort. Ook zijn ze ziektevrij en behoeven ze geen speciale verzorging, waardoor de klimplanten geschikt zijn voor ieder type tuinier. Houd er wel rekening mee dat de Hedera helix ‘Woerner’ krachtig groeit en je de haag tijdig moet snoeien om te voorkomen dat deze gaat woekeren. Je kunt de gewone Klimop het hele jaar snoeien, zolang het niet vriest. De beste periodes om te snoeien zijn het voor- en najaar. Knip te lange uitlopers en overbodige takken weg en je haag zo weer mooi in model. Geef de Klimop haag na het snoeien wat organische mest. Bij hoge temperaturen en droogte geef je de groene haag voldoende water.

Lees meer

Heb je de Klimop haag aangeplant? Geef dan ruim water, zodat de klimplant goed kan wortelen. Wanneer de Hedera helix ‘Woerner’ gesetteld is, hoef je alleen nog extra water te geven bij hoge temperaturen en droogte. Zeker wanneer de Klimop in de volle zon staat, is voldoende water geven in de zomer van belang. Een vochthoudende tot licht vochtige bodem is ideaal voor de ‘Woerner’.

Lees meer

Het planten van de kant-en-klaar Hedera haag is gelukkig makkelijk en kan in principe overal. Klimopplanten kun je in principe in iedere grondsoort aanplanten, zowel in de zon als schaduw. De voorkeur gaat uit naar een vruchtbare, vochthoudende tot licht vochtige en goed doorlatende bodem. Daarom maak je gebruik van aanplantgrond; dit maakt de grond lekker luchtig en bevat de nodige voedingsstoffen voor een goede start. Direct na en in de eerste periode na de aanplanting is het belangrijk dat je de nieuwe haag regelmatig water geeft, zodat deze goed kan wortelen. Door de krachtige groei geniet je in een mum van tijd van een dichtgegroeide haag, die veel privacy geeft.

 

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kant en klaar haag Hedera helix Woerner
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wat heb ik nodig om deze haag te planten?

Voor het aanplanten van een kant en klaarhaag heeft u de volgende producten nodig:

Kan de door u geleverde kant en klaar haag hedera helix woerner van 100cm hoog ook los (op zichzelf) staan? Is de constructie daar stevig genoeg voor?

Helaas kan de Kant en Klaarhaag Hedera helix Woerner van 100cm niet op zich zelf staan. Hij heeft 2 palen nodig ter ondersteuning. De gaasmat die gebruikt wordt in de kant en klaarhaag bestaat uit enkel gaas.

Is de kant en klaar haag hedera in diverse maten te koop cq hoogte en breedte ?

Er zijn 2 verschillende breedte maten leverbaar van kant en klaarhagen. De hagen van leverancier Quickhedge zijn 100cm breed. De overige hagen zijn 120cm breed.

De verschillende hoogten staan aangegeven bij het product. De meeste hagen zijn standaard 180cm hoog, maar sommige zijn zowel lager, als hoger leverbaar.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!