Planten bakken
vragen? 0344 22 81 00

Planten bakken

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Plantenbakken

Bij Bomenenzo.nl bieden wij verschillende soorten plantenbakken aan in allerlei maten. Wij hebben plantenbakken gemaakt van cortenstaal, aluminium, hardhout, staal en polyester. 

Cortenstaal plantenbakken

Plantenbakken gemaakt van cortenstaal zijn geschikt voor zowel de klassieke als de moderne tuin. Cortenstaal staat bekend om zijn iconische bruinoranje roestlaagje. Cortenstaal is duurzaam en goed recyclebaar. Het enige nadeel van cortenstaal is dat het niet geschikt is om binnen te staan. 

Aluminium plantenbakken

Aluminium plantenbakken zijn vooral geschikt voor een tuin met een industriele uitstraling. Aluminium is licht, sterk, en gaat zeer lang mee. Onze aluminium plantenbakken hebben pootjes, waardoor ze iets van de grond af staan. Onze aluminium plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten en maten.

Hardhouten plantenbakken

Onze hardhouten plantenbakken zijn gemaakt van tropisch hardhout met duurzaamsheidklasse 1, hierdoor gaan ze langer mee dan een traditionele houten plantenbak. Houten plantenbakken zijn ideaal voor een traditionele tuin, vanwege hun warme en uitnodigende uitstraling.

Stalen plantenbakken

De stalen plantenbakken die wij aanbieden zijn gegalvaniseerd dit betekent dat er een klein zinc laagje om heen zit. Het kleine zinc laagje zorgt ervoor dat deze niet roest, en extra lang mee gaat. Zeer geschikt voor de moderne tuin.

Polyester plantenbakken

Plantenbakken van polyester zijn voordelig en gemakkelijk in onderhoud. Polyester plantenbakken zijn vooral geschikt voor de moderne tuin, en zijn zowel in mat als hoogglans verkrijgbaar.