Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Heesters
vragen? 0344 22 81 00

Heesters online kopen

Heesters zijn er in zeer veel vormen. Onder heesters verstaan wij planten die direct boven of al onder de grond vertakken. Hierdoor hebben ze meerdere stammen en is het geen boom. Veel heesters zijn laagblijvend en kunt u ook kopen voor in de kleine tuinen. Bekende heesters zijn de Amerikaanse Sering, Kardinaalsmuts, Rododendron en de Kornoelje Cornus.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Heester kopen:

Onder heesters vallen alle haagplanten en struiken planten. De heester heeft geen duidelijke stam en groeit met veel hout. Heesters staan vrijwel in elke tuin en u kunt ook heesters als haag gebruiken. Een heester en struik is makkelijk in onderhoud en is ook bijzonder geschikt voor kleine tuinen. Heesters snoeien kunt u zo vaak doen als u zelf wil. Sommige soorten geven de voorkeur aan zure grond en andere aan kalkrijke grond. De meeste heesters geven net wat vulling en zijn verkrijgbaar in verschillend soorten en maten, maar blijven wel redelijk klein en zijn goed te snoeien. Er zijn bloeiende heesters die veel bloemen geven of in het najaar kleurrijke bessen. Daarnaast zijn ze vaak winterhard en blijven ze groen in de winter. Ook zijn er soorten heesters voor een plek in de volle zon en nieuwe struiken voor vlinders. Hiermee worden de mooiste insecten aangetrokken. Een heester of struik kopen kan bij ons en is dus een echte aanwinst voor uw tuin. Struiken en heesters online kopen doet u bij Bomenenzo.nl, zoals bloeiende heesters, bladhoudende heesters, groenblijvende heesters en bladverliezende heesters.

Heester kopen bij Bomenenzo.nl:

De mooiste heester kopen en struik kopen doet u eenvoudig bij kwekerij Bomenenzo.nl. Bij ons vindt u diverse soorten bladhoudende heesters, groenblijvende heesters en bladverliezende heesters, waaronder de Kornoelje Cornus, Hedera Helix, de Japanse Kardinaalshoed, Geranium Magnificum, de Amerikaanse Sering en de Japanse Hulst Convexa Bol. Daarnaast koopt u bij Bomenenzo.nl diverse soorten vaste plant, Japanse Esdoorns, Magnolia Susan, Wisteria Sinensis, de Tamme Kastanje, Photinia Red Robin, Hydrangea Paniculata, Kamperfoelie Lonicera, Liriope Muscari, bijen en nectarplanten, de groenblijvende struik, Berberis Frikantii Telstar, struiken voor vlinders, Buxus Sempervirens, groenblijvende bomen, oude fruitbomen, bladverliezende hagen, Blauwe Regen, bloeiende hagen, Hydrangea Arborescens, groenblijvende hagen, exotische planten, planten op stam en groenblijvende planten. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Heester verzorgen:

In het algemeen vraagt de heester of struik weinig verzorging. U kunt regelmatig wat bemesting geven en bij zeer veel droogte wat water. Op die manier geniet u het langst van de prachtige heester.

Heester snoeien:

De heester is een goede groeier. Daarom maakt het bij de meeste heesters snoeien niet uit hoe vaak u dit doet. De heester zal terug blijven groeien. U kunt bij de verschillende heesters soorten vinden op welke manier u het beste kunt snoeien.

Heester planten:

Bij het heesters planten in uw tuin is het mogelijk om het gehele jaar iets bloeiends in uw tuin te hebben staan. De bloeiende heesters hebben namelijk allemaal een andere bloeitijd. De meeste struiken en heesters zijn niet kieskeurig als het gaat om de standplaats. Er zijn soorten heesters die graag in de volle zon staan, maar ook bestaan er soorten en maten die liever een plekje in de schaduw hebben. De meeste bloeiende heesters staan graag in kalkrijke grond of juist in zure grond. Het is belangrijk dat de grond waarin het nieuwe struiken planten gedaan wordt, genoeg voeding heeft. Daarom is het goed om de heester of struik na het planten wat mest te geven. Geef wat compost, vivimus of universele meststof. U kunt de heesters solitair planten of in een groepje.  

Bij Bomenenzo.nl kunt u diverse soorten struiken en heesters online kopen, ook voor kleine tuinen, waaronder de Kornoelje Cornus, Hedera Helix, de Japanse Kardinaalshoed, Geranium Magnificum, de Amerikaanse Sering, de Japanse Hulst Convexa Bol en verschillende bladhoudende heesters, groenblijvende heesters en bladverliezende heesters. Daarnaast kunt u bij ons diverse soorten vaste plant online kopen, Japanse Esdoorns, Wisteria Sinensis, Magnolia Susan, Liriope Muscari, Kamperfoelie Lonicera, de Tamme Kastanje, Photinia Red Robin, Hydrangea Paniculata, Berberis Frikantii Telstar, de groenblijvende struik, bijen en nectarplanten, Buxus Sempervirens, groenblijvende bomen, oude fruitbomen, bladverliezende hagen, Blauwe Regen, bloeiende hagen, Hydrangea Arborescens, groenblijvende hagen, exotische planten, planten op stam en groenblijvende planten. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.