Japanse Esdoorn groen

Acer Palmatum

v.a.: € 24,95

Formaat
Afmeting 60-70, Stamhoogte --, Totaalhoogte
€ 24,95
Afmeting 70-80, Stamhoogte --, Totaalhoogte 70-80cm
€ 34,50
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300,--.
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor €15,00.

De Acer Palmatum, beter bekend als Japanse Esdoorn, is een heester met bijzonder mooie, intens groene bladeren. Deze (vaak) meerstammige struik valt op door zijn groeiwijze en de afwisseling van bladkleuren. De intens groene kleur maakt in het najaar plaats voor schitterende rood/oranje getinte bladeren.

Onze voordelen:

Japanse Esdoorn kopen

De Acer Palmatum, bij ons in Nederland beter bekend als Japanse Esdoorn, is een prachtige heester. Het is vaak een meerstammige struik die goed te herkennen is aan zijn intens groene bladeren. Deze bladeren zijn dubbel gezaagd (veel kartels langs de rand) en bestaan uit 5 tot negen lobben (bladdelen). Een gelobd blad betekent dat het blad ingesneden is tot ongeveer de helft van de nerf, waardoor verschillende bladdelen/punten ontstaan. In de herfst verkleuren de groene bladeren naar schitterende rood/oranje tinten. Met een maximale hoogte van 8 tot 10 meter is deze (vaak) meerstammige struik een aanwinst voor iedere tuin. De afwisseling tussen de intens groengekleurde bladeren in het voorjaar, en de prachtige rode bladeren in het najaar, maakt deze Japanse Esdoorn Palmatum zo geliefd.

Bent u ook zo gecharmeerd van deze bijzondere Esdoorn? U kunt deze topper makkelijk en snel online kopen via onze webshop. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn, en daarom leveren wij ook alleen bomen en planten van de beste kwaliteit. Het kweken en verzorgen van bomen en tuinplanten doet ons familiebedrijf al jarenlang, en dit doen wij nog met evenveel plezier en passie. 

Wilt u liever uw eigen Japanse Esdoorn Palmatum uit komen zoeken? Kom gerust langs onze kwekerij

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Japanse Esdoorn groen
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!