Bodembedekker Kant en Klaarmat
Op eenvoudige wijze, direct verlost van onkruid.
Kies voor gemak en direct een volledig bedekkend resultaat met een bodembedekker kant-en-klaarmat. Met de wintergroene matten geniet je het hele jaar van een mooi groen stukje in de tuin en eventueel van nog meer kleur met een bloeiende variant. Onze kant-en-klaarmatten zijn makkelijk aan te leggen en de perfecte oplossing voor een onderhoudsarme tuin. Door de volledige begroeiing heb je namelijk al vanaf de eerste dag geen last meer van onkruid in je tuin!

Bodembedekker Kant en Klaarmat

Van hoog naar laag sorteren

Bodembedekker Kant en Klaarmat

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Bodembedekker Kant en Klaarmat kopen:

Een Bodembedekker Kant en Klaarmat is een goede keuze om meerdere redenen. Zo heb je in een handomdraai een volgroeid beeld in je tuin. Ook voorkom je met de mat onkruidgroei en zijn alle Kant en Klaarmatten kostenbesparend en wintergroen. Je kiest zelf welke soort Kant en Klaarmat het beste in je tuin en bij je smaak past. Alle bodembedekkers in ons assortiment zijn snel en makkelijk aan te leggen en hebben bijna geen onderhoud nodig. De Kant en Klaarmatten kun je daarnaast erg mooi te combineren met verschillende planten en struiken. 

 

Bodembedekker Kant en Klaarmat kopen bij Bomenenzo.nl:

Je koopt de mooiste Bodembedekker Kant en Klaarmatten bij ons. Ga je bijvoorbeeld voor de Kant-en-Klaarmat Vinca Minor, de Kant-en-Klaarmat Hedera Woerner, de Vinca Gertrude Jekyll of de Kant-en-Klaarmat Geranium? Voor elke tuin hebben wij wel een mooie en passende bodembedekker. Naast de Kant en Klaarmatten vindt je bij Bomenenzo.nl ook losse bodembedekkers, zoals de Geranium Patricia, Vlambloem Phlox Bright Eyes, Wilde Tijm en de Fraaie Vrouwenmantel. Kies verschillende soorten bodembedekkers en combineer ze met elkaar voor een speels effect. Kom ook eens langs bij onze kwekerij in Lienden, in de Betuwe. 

 

Bodembedekker Kant en Klaarmat verzorgen: 

De Bodembedekker Kant en Klaarmatten hebben weinig onderhoud nodig en zijn makkelijk en snel aan te leggen. Het verschilt per soort welke verzorging deze nodig heeft. In het voorjaar kun je wat mest aan de Kant en Klaarmat geven, zodat deze prachtig bloeiend de zomerperiode in gaat.

 

Bodembedekker Kant en Klaarmat snoeien:

De Bodembedekker Kant en Klaarmat hoeft niet of maar weinig gesnoeid te worden. Bij sommige soorten kan het nodig zijn om de planten af en toe wat bij te knippen. Zo kun je de Kant-en-Klaarmat Geranium terug knippen tot 5 centimeter boven de grond. Hiermee wordt de groei van nieuwe bladeren gestimuleerd. De Kant-en-Klaarmat Vinca Gertrude Jekyll is een snelgroeiende plant en kan daardoor zelfs gemaaid worden. Kijk bij de Kant en Klaarmat van je keuze naar het passende onderhoud of neem contact met ons op.

 

Bodembedekker Kant en Klaarmat planten:

De Bodembedekker Kant en Klaarmatten zijn makkelijk aan te planten. Het planten kun je in principe het hele jaar doen, behalve bij vorst. Per vierkante meter heb u ongeveer 4,5 mat nodig. Je vindt bij de soort naar keuze op welke plaats en in welke grond de bodembedekker het goed doet. Of je nu een schaduwrijke of juist een zonovergoten tuin heeft, voor elke buitenruimte is een Bodembedekker Kant en Klaarmat te vinden. 

Bij kwekerij Bomenenzo.nl vindt je onder andere de Kant-en-Klaarmat Vinca Minor, de Kant-en-Klaarmat Hedera Woerner, de Vinca Gertrude Jekyll en de Kant-en-Klaarmat Geranium. Je geniet van gratis bezorging bij besteding vanaf 300 euro.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00