Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Bodembedekker Kant en Klaarmat
vragen? 0344 22 81 00

Bodembedekker Kant en Klaarmat online kopen

Bodembedekker Kant en Klaarmat zijn ideaal voor een direct volledig bodembedekkend resultaat. De Kant en Klaarmatten zijn makkelijk aan te leggen. Doordat de matten volledig zijn begroeid heeft u vanaf dag 1 geen last meer van onkruid in uw tuin.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Bodembedekker Kant en Klaarmat kopen:

Een Bodembedekker Kant en Klaarmat is een goede keuze om meerdere redenen. Zo heeft u in een handomdraai een volgroeid beeld in uw tuin. Ook voorkomt u met de mat onkruidgroei en zijn alle Kant en Klaarmatten kostenbesparend en wintergroen. U kiest zelf welke soort Kant en Klaarmat het beste in uw tuin en bij uw smaak past. Alle bodembedekkers in ons assortiment zijn snel en makkelijk aan te leggen en hebben bijna geen onderhoud nodig. De Kant en Klaarmatten kunt u daarnaast erg mooi te combineren met verschillende planten en struiken. 

Bodembedekker Kant en Klaarmat kopen bij Bomenenzo.nl:

U koopt de mooiste Bodembedekker Kant en Klaarmatten bij ons. Gaat u bijvoorbeeld voor de Kant-en-Klaarmat Vinca Minor, de Kant-en-Klaarmat Hedera Woerner, de Vinca Gertrude Jekyll of de Kant-en-Klaarmat Geranium? Voor elke tuin hebben wij wel een mooie en passende bodembedekker. Naast de Kant en Klaarmatten vindt u bij Bomenenzo.nl ook losse bodembedekkers, zoals de Geranium Patricia, Vlambloem Phlox Bright Eyes, Wilde Tijm en de Fraaie Vrouwenmantel. Kies verschillende soorten bodembedekkers en combineer ze met elkaar voor een speels effect. Kom ook eens langs bij onze kwekerij in Lienden, in de Betuwe. 

Bodembedekker Kant en Klaarmat verzorgen: 

De Bodembedekker Kant en Klaarmatten hebben weinig onderhoud nodig en zijn makkelijk en snel aan te leggen. Het verschilt per soort welke verzorging deze nodig heeft. In het voorjaar kunt u wat mest aan de Kant en Klaarmat geven, zodat deze prachtig bloeiend de zomerperiode in gaat.

Bodembedekker Kant en Klaarmat snoeien:

De Bodembedekker Kant en Klaarmat hoeft niet of maar weinig gesnoeid te worden. Bij sommige soorten kan het nodig zijn om de planten af en toe wat bij te knippen. Zo kunt u de Kant-en-Klaarmat Geranium terug knippen tot 5 centimeter boven de grond. Hiermee wordt de groei van nieuwe bladeren gestimuleerd. De Kant-en-Klaarmat Vinca Gertrude Jekyll is een snelgroeiende plant en kan daardoor zelfs gemaaid worden. Kijk bij de Kant en Klaarmat van uw keuze naar het passende onderhoud of neem contact met ons op.

 

Bodembedekker Kant en Klaarmat planten:

De Bodembedekker Kant en Klaarmatten zijn makkelijk aan te planten. Het planten kunt u in principe het hele jaar doen, behalve bij vorst. Per vierkante meter heeft u ongeveer 4,5 mat nodig. U vindt bij de soort naar keuze op welke plaats en in welke grond de bodembedekker het goed doet. Of u nu een schaduwrijke of juist een zonovergoten tuin heeft, voor elke buitenruimte is een Bodembedekker Kant en Klaarmat te vinden. 

Bij kwekerij Bomenenzo.nl vindt u onder andere de Kant-en-Klaarmat Vinca Minor, de Kant-en-Klaarmat Hedera Woerner, de Vinca Gertrude Jekyll en de Kant-en-Klaarmat Geranium. U geniet van gratis bezorging bij besteding vanaf 300 euro.