Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze webshop is open, onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot 6 april. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Vanwege extreme drukte is de levertijd langer dan u van ons gewend bent.  Lees meer.....

Pluimhortensia
vragen? 0344 22 81 00

pluimhortensia online kopen

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Pluimhortensia Kopen:

De Pluimhortensia om zijn pluimachtige bloeiwijze. Pluimhortensia’s bloeien op nieuwe knoppen. Ze mogen van Januari tot April afgeknipt worden tot 10 cm boven de grond. U kunt Pluimhortensia kopen en laten bezorgen.

Eigenschappen Pluimhortensia:

  • Pluimachtige bloeiwijze.
  • Kan prima als haag geplant worden.
  • Jarenlang tuinplezier.
  • Winterhard ( beschermen bij vorst in het voorjaar).
  • Makkelijk in onderhoud.

Plant advies:

Pluimhortensia De beste planttijd voor een Hortensia is het voorjaar, tot half Mei. Bij planten in de zomer moet er zeer regelmatig en veel water gegeven worden. Hortensia’s wortelen niet diep en zijn daardoor aangewezen op oppervlakte water.

Voor meer informatie over Pluimhortensia’s bestellen, aanbiedingen of andere opties kunt u altijd contact met ons opnemen. In onze Hortensia webshop kunt u Pluimhortensia kopen.

Bomenenzo

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot 6 april, onze webshop blijft wel open. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.