Hagen Mobilane
Prachtige haagplanten begeleid langs gaas. Voor direct meer privacy!
Zoek je een groene vervanger van de welbekende houten schutting of een terrasafscheiding met natuurlijke uitstraling? Met een Mobilane haag ben je verzekerd van een bijzonder aantrekkelijke, dichte én milieuvriendelijke erfafscheiding. De kant-en-klare haag bestaat uit haag- of klimplanten gekweekt langs gegalvaniseerd gaas en biedt direct na aanplanting privacy!
Hagen Mobilane
Van hoog naar laag sorteren
Hagen Mobilane
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Mobilane hagen kopen

Een Mobilane haag is met zijn prachtige groene uitstraling een ideale vervanger voor de welbekende houten schutting. Een andere bijzonder fraaie optie is om een haagelement in een hardhouten bak te plaatsen. Zo kun je ook op je terras een mooie afscheiding creëren. 

De Mobilane haagelementen bestaan uit gegalvaniseerd gaas, waar verschillende soorten klim- en haagplanten langs begeleid zijn. De standaard lengte van een haagelement is 120 cm. Het bevestigen van meerdere elementen gaat heel makkelijk met onze speciale bevestigingsbeugels en ijzeren palen. 

Het grootste voordeel van een Mobilane haag, is dat je direct na de aanplant al kunt genieten van een dichtbegroeide haag! Je hebt dus vanaf dag één je privacy. Ben je benieuwd geworden naar onze beschikbare soorten Mobilane hagen? Check dan onderstaande opsomming!

Onze beschikbare Mobilane hagen:

  • Euonymus Dart’s Blanket (Kardinaalsmuts)
  • Carpinus betulus (Beukenhaag)
  • Pyracantha Dart’s Red (Vuurdoorn)
  • Hedera helix White Ripple
  • Hedera helix Goldchild
  • Hedera helix Woerner
  • Hedera helix Glacier
  • Hedera helix Green Ripple

Ben je overtuigd van deze milieuvriendelijke erfafscheiding? Je kunt onze Mobilane hagen online kopen via onze webshop, of kom gezellig langs onze kwekerij!

 

Mobilane hagen verzorgen 

De verzorging van deze kant- en klare hagen is zeer eenvoudig. Geef de eerste maanden na aanplant regelmatig water, zodat je zeker weet dat je haag goed kan wortelen. Voor de gezondheid, groei én (eventuele) bloei van je haag, raden we je aan hem ieder voorjaar te voorzien van wat organische mest. Welke soort mest je het beste kunt gebruiken, hangt af van jouw soort haag- of klimplant. Voor groenblijvende mobilane hagen raden wij aan om Kieseriet van DCM te gebruiken.

 

Mobilane hagen snoeien

Hoe vaak en wanneer je het beste jouw Mobilane haag kunt snoeien, hangt ook weer af van de soort. De ene plant groeit sneller dan de andere, en zal dus ook meer snoei vragen om goed in model te blijven. Check daarom voor de zekerheid de productpagina van jouw soort haag. Als je gaat snoeien, zorg er dan sowieso altijd voor dat je snoeigereedschap schoon en scherp is! Zo voorkom je beschadigingen en infecties.

 

Mobilane hagen planten

Het aanplanten van een Mobilane haag is heel eenvoudig. Onze Mobilane hagen kunnen goed groeien in vrijwel alle grondsoorten, zolang de bodem voedzaam en goed vochtdoorlatend is. Weet je niet zeker of jouw tuingrond goed vocht kan doorlaten? Dit kun je makkelijk testen door met een gieter wat water te gieten op de aarde. Zie je het water al snel door de grond heen zakken? Dan is je bodem goed vochtdoorlatend. Wil je in iedere situatie zeker zijn van de beste start voor jouw haagplant? Meng je tuingrond dan aan met speciale aanplant grond. Deze grondsoort zit vol voeding én maakt je tuingrond heerlijk luchtig, waardoor je zeker weet dat overtollig water goed afgevoerd kan worden. De ideale standplaats kan ietwat verschillen per soort, maar de meeste soorten groeien het beste op een plek in zon of halfschaduw.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00