Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze webshop is open, onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Vanwege extreme drukte is de levertijd langer dan u van ons gewend bent.  Lees meer.....

Hagen Mobilane
vragen? 0344 22 81 00

Mobilane hagen kopen

Mobilane kant en klaar hagen worden gekweekt tegen een gegalvaniseerd gaas. Hierdoor is het makkelijk te bevestigen aan palen of een muur. Deze hagen kunt u kopen als alternatief voor een schutting. In een houten bak zijn de elementen ook op een terras of dakterras te plaatsen. Kant en klaar hagen zijn jaarrond te planten.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Mobilane is leverancier van verschillende soorten kant en klaarhagen. Van de hedera alleen al kunnen wij u 6 verschillende soorten aanbieden. Niet alleen in hoogte verschillen deze maar het zijn echt verschillende soorten plant. Naast de hedera bieden wij u ook beukenhagen en de vuurdoornhaag. Deze kant en klaarhagen zijn bij levering al dichtgegroeid. Zo heeft u direct na aanplant uw tuin afgescheiden en zit u prive op uw terras. 

De standaard lengte per element is 120 cm. De prijzen die u bij de producten ziet zijn per element. De hoogte die bij een product staat is de hoogte van de haag na het planten. Als de bak met wortels in de grond zit. Alle bijbehorende accessoires zoals palen en beugels zijn ook leverbaar.

Bel nu voor een passende offerte met 085 4890505 of stuur een e-mail naar info@bomenenzo.nl.

Bomenenzo

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek nader berichtgeving, onze webshop blijft wel open. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.