Hardhouten bak

Bak voor haagelement

v.a.: € 95,00

Formaat
Afmeting 144x40x40, Stamhoogte NVT, Totaalhoogte NVT
€ 305,00
Afmeting 145x60x50, Stamhoogte NVT, Totaalhoogte NVT
€ 410,00
Afmeting Wielenset, Stamhoogte --, Totaalhoogte --
€ 95,00
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

Deze hardhouten bak is speciaal voor haagelementen. De bak is dubbel zo breed en hoog als de kluit, zo heeft de haag voldoende ruimte om nog goed te wortelen. De bakken kunnen los geleverd worden maar ook met de kant en klaarhaag er al in. Als optie kunt u er wielen bij bestellen. Op wielen kunt u uw kant en klaarhaag neerzetten waar u wilt. De bakken zijn van hardhout en gaan zeer lang mee. 

Onze voordelen:

De hardhouten bak is gemaakt van duurzaam hardhout en komt in twee verschillende groottes. De kleine hardhouten bak blok heeft een afmeting van 144 x 40 x 40 cm. De grote hardhouten bak heeft een afmeting van 145 x 60 x 50 cm. In de hardhouten bak heeft uw plant genoeg ruimte om te wortelen.  Ook kunt u de hardhouten bak optioneel met wielen bestellen. Dit is perfect op een terras, zo kunt u de bak altijd gemakkelijk verplaatsen. Denkt u eraan om een haag in de bak de plannen zijn kijk dan eens bij onze Kant en klare haag in hardhouten bak klein  en Grote hardhouten bak met haag. De hardhouten bak gaat zeer lang mee en is gemaakt van duurzaam hout.

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hardhouten bak
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wat heb ik nodig om deze haag te planten?

Voor het aanplanten van een kant en klaarhaag heeft u de volgende producten nodig:

Is de kant en klaar haag hedera in diverse maten te koop cq hoogte en breedte ?

Er zijn 2 verschillende breedte maten leverbaar van kant en klaarhagen. De hagen van leverancier Quickhedge zijn 100cm breed. De overige hagen zijn 120cm breed.

De verschillende hoogten staan aangegeven bij het product. De meeste hagen zijn standaard 180cm hoog, maar sommige zijn zowel lager, als hoger leverbaar.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!