Lage hardhouten bak met haag 100cm

Haag in hardhouten bak

v.a.: € 95,00

Formaat
Afmeting 144x40x40, Stamhoogte NVT, Totaalhoogte 140cm
€ 456,00
Afmeting Wielenset, Stamhoogte --, Totaalhoogte --
€ 95,00
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

Dat is handig! Deze hardhouten bakken zijn helemaal gemonteerd en beplant. Zo hoeft u zelf helemaal niets meer te doen en heeft u gelijk een groene afscheiding in uw tuin. De bak kan zelfs met wieltjes geleverd worden zodat hij ook nog eens makkelijk te verrijden is. De kant en klare haag die er in staat is de Hedera Woerner. Deze dichte haagplant is erg sterk en blijft het hele jaar door mooi groen!

Onze voordelen:

De hout bak van hardhout met de Hedera Woerner is een ideale oplossing voor ieder terras! U creëert een groen beeld en een hoop privacy. U hoeft niet te wachten tot een haagplant is volgroeid, én u hoeft niet opzoek naar een perfect passende bak. Wij hebben dit allemaal al voor u gedaan! De haag én bak zijn helemaal klaar bij leveren en kunnen optioneel met wieltjes komen. Door wielen eronder te plaatsen verrijdt u de haag gemakkelijk over uw terras. De bak maat is 140 x 40 x 40 cm en de haag is 100 centimeter hoog boven de grond. Bekijk de pagina van de Heder Woerner voor de onderhoud tips van deze haagplant!

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lage hardhouten bak met haag 100cm
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wat heb ik nodig om deze haag te planten?

Voor het aanplanten van een kant en klaarhaag heeft u de volgende producten nodig:

Is de kant en klaar haag hedera in diverse maten te koop cq hoogte en breedte ?

Er zijn 2 verschillende breedte maten leverbaar van kant en klaarhagen. De hagen van leverancier Quickhedge zijn 100cm breed. De overige hagen zijn 120cm breed.

De verschillende hoogten staan aangegeven bij het product. De meeste hagen zijn standaard 180cm hoog, maar sommige zijn zowel lager, als hoger leverbaar.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!