Beugel voor hardhouten paal

Beugel om hagen vast te zetten

v.a.: € 2,10

Formaat
Bevestiging Beugel hardhouten paal
€ 2,10
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

Deze beugels zijn voor het vastmaken van Mobilane hagen aan de hardhouten palen. Gebruik voor elk haagelement vier beugels. De beugels zijn verzinkt waardoor ze goed bestand zijn tegen roest. Neem voor hagen van 220 cm. hoog 6 beugels per element. 

Let op: Deze beugels mogen niet los besteld worden. Alleen icm hagen van Mobilane. Losse beugels worden door ons niet verzonden!

Onze voordelen:

De beugels gebruikt u voor de montage aan hardhouten palen. Deze paal beugels zijn verzinkt en daardoor bestand tegen roest. Hierdoor gaan de beugels heel lang mee. Bij hagen tot en met 180 cm hoog heeft u 4 verzinkte beugels per element nodig. Hager van 220 cm we hebben 6 beugels per element nodig.

Let op: De Beugels mogen niet los besteld worden. Alleen icm Hagen Mobilane. Orders zonder kant en klaarhaag van Mobilane worden niet verwerkt.

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Beugel voor hardhouten paal
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wat heb ik nodig om deze haag te planten?

Voor het aanplanten van een kant en klaarhaag heeft u de volgende producten nodig:

Is de kant en klaar haag hedera in diverse maten te koop cq hoogte en breedte ?

Er zijn 2 verschillende breedte maten leverbaar van kant en klaarhagen. De hagen van leverancier Quickhedge zijn 100cm breed. De overige hagen zijn 120cm breed.

De verschillende hoogten staan aangegeven bij het product. De meeste hagen zijn standaard 180cm hoog, maar sommige zijn zowel lager, als hoger leverbaar.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!