Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

 Hortensia Endless Summer
vragen? 0344 22 81 00

Hortensia Endless Summer. Rechtstreeks van Kwekerij

Opzoek naar de beste Hortensia's van Nederland? Zoek dan niet verder en koop nu de Endless Summer Hortensia bij bomenenzo.nl. Hortensia met spectaculaire bloei en zeer weinig onderhoud. 

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

De Endless Summer Hortensia is de nummer 1 Hortensia van Nederland. Dit heeft deze prachtige plant te danken aan zijn vele positieve eigenschappen. 

De Endless Summer Hortensia kent een spectaculaire bloei. Uw Hortensia zal rijk bloeien met veel bloemen en ook kunt u hier een lange periode van genieten. De Hortensia Endeless Summer kent een bossig bloei en is zowel geschikt voor de grote als kleine tuin. 

Het onderhoud aan uw Hortensia Endless Summer is minimaal doordat de Hortensia zowel op oud als nieuw hout bloeit. 

Endless Summer Hortensia zijn in verschillende kleuren leverbaar. Wanneer u een roze of rode hortensia koopt kunt u zelf de kleur laten veranderen naar blauw. 

Al deze punten maakt de Hortensia Endless Summer tot 1 van de geliefste Hortensia soorten van Nederland.