vragen? 0344 22 81 00

Klimplanten online kopen

Klimplanten kunt u groenblijvend en bladverliezend kopen. Bekende soorten zijn de Hedera, Clematis, Blauwe regen en de Toscaanse Jasmijn. Blauwe Regens kunnen verschilende bloemkleuren hebben, zo heeft de Rosea een roze bloem en is de Kapitan Fuji wit. Verschillende druivenstruiken zijn ook te gebruiken als klimplant.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Klimplanten kopen:

Klimplanten hebben ondersteuning nodig om te kunnen klimmen te denken aan schutting, betongaas of muur. Zonder ondersteuning fungeert de klimplant uitstekend als bodembedekker. Klimplanten zijn vaak uitbundige bloeiers daardoor staan ze graag in de zon. U kunt verschillende soorten klimplanten kopen en laten bezorgen.

Eigenschappen Klimplanten:

  • De Meeste klimmers zijn in de winter kaal daardoor zijn hu mooi takken goed zichtbaar.
  • Vrijwel winterhard.
  • Vaak uitbundige bloei.
  • Neemt weinig ruimte in.
  • Hoge sierwaarde in de zomer.

Plantadvies Klimplanten:

Doordat de Klimplant weinig ruimte inneemt en weinig bodem eisen stelt is er in iedere tuin wel een plaatsje voor deze plant. De Klimplant is wel een zon liefhebber, een plekje in de zon zal de Klimplant dan ook zeker waarderen.

Voor meer informatie over Klimplanten kopen kunt u altijd contact met ons opnemen. In onze Klimplanten webshop zijn verschillende Klimplanten te koop.

Bomenenzo

Beste klant, i.v.m. einde plantseizoen, zijn veel producten niet meer leverbaar vanuit de volle grond. In mei/juni zijn diverse bomen weer leverbaar. Deze zijn dan bestelbaar via onze shop.