Hedera hibernica

Klimop

v.a.: € 1,50

Formaat
Hoogte 30-50cm
€ 1,50
Hoogte 80-100cm
€ 2,35
Hoogte 100-125cm
€ 3,95
Hoogte 150-175cm
€ 4,65
Hoogte 175-200cm
€ 5,95
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

Stel een vraag

De Hedera Hibernica is een zeer veel voorkomende klimop. Wanneer u de Hedera Hibernica koop bent u verzekerd van een snelle groeier die ook nog eens het gehele jaar groen blijft. De Hedera Hibernica is daarom een goed koop voor uw tuin. Wilt u uw muur of schutting laten begroeien koop dan de Hedera Hibernica.

Plantmaat wordt gemeten incl. pot

Onze voordelen:

Hedera Hibernica

De Hedera Hibernica, ook bekend als Klimop, is een snelgroeiende plant. Wanneer je de Hedera Hibernica koopt ben je verzekerd van het hele jaar een groene plant in je tuin. Deze topper behoort dan ook tot onze groenblijvende haagplanten. Met haar frisse en groene bladeren vrolijken deze Hedera klimop planten braakliggende stukjes grond en saaie schuttingen op. In tegenstelling tot wat velen denken, beschadigen Klimop planten de muur/schutting waarop zij groeien niet. Een Hedera Hibernica is een Hedera plant die tussen de 60 en 100 cm in de lengte per jaar groeit, een Hedera schutting is dus in een mum van tijd vol gegroeid. Hedera planten rechtstreeks uit de kwekerij kun je makkelijk en goedkoop op bomenenzo.nl kopen. Je kunt de Hedera kopen in de maten 30-50cm, 80-100cm, 100-125cm, 150-175cm, en 175-200cm. Ook is deze populaire plant verkrijgbaar als kant en klare haag Hedera Hibernica. Plantmaat wordt gemeten incl. pot. Een klimop kopen doe je bij Bomenenzo!

Lees meer

De Hedera vraag weinig onderhoud. Wanneer de Klimop de juiste hoogte heeft bereikt kunt u de Hedera gaan snoeien. Wanneer u de Hedera gaat snoeien zal deze meer in de breedte gaan groeien in plaats van in de lengte. Snoeit u de Hedera met vochtig weer dan loopt deze de minste snoeischade op. Bij droge periode is het belangrijk dat u de Hedera Hibernica regelmatig water  geeft, ongeveer 3x per week.

 

Lees meer
--
Lees meer

U kunt de Hedera Hibernica het gehele jaar door planten, wanneer het niet vriest. De Hedera groeit goed op voedingsrijke bodem. Gebruik bij het planten wat aanplant grond, zo weet je zeker dat de grond in de juiste conditie verkeerd. Plant de Hedera’s niet te dicht op elkaar. Gebruik je de Hedera als heg of muurbedekking dan is ons advies om per strekkende meter 5 tot 7 Hedra’s te planten. Wil je de Hedera als bodembedekker gaan gebruiken, plant dan ongeveer 9 Hedera’s per vierkante meter.

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hedera hibernica
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wat heb ik nodig om deze haag te planten?

Voor het aanplanten van een kant en klaarhaag heeft u de volgende producten nodig:

Hoeveel hedera in een meter

Wij adviseren 4-5 planten per strekkende meter. Bij bodembedekking 5-7 planten per vierkante meter

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!