Hedera hibernica

Klimop

v.a.: € 1,50

Formaat
Hoogte 30-50cm
€ 1,50
Hoogte 80-100cm
€ 2,35
Hoogte 100-125cm
€ 3,25
Hoogte 150-175cm
€ 4,10
Hoogte 175-200cm
€ 5,35
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300,--.
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor €15,00.

De Hedera Hibernica is een zeer veel voorkomende klimop. Wanneer u de Hedera Hibernica koop bent u verzekerd van een snelle groeier die ook nog eens het gehele jaar groen blijft. De Hedera Hibernica is daarom een goed koop voor uw tuin. Wilt u uw muur of schutting laten begroeien koop dan de Hedera Hibernica.

Plantmaat wordt gemeten incl. pot

LET OP! Door de enorme vraag naar Hedera kunnen wij niet helemaal garanderen dat de planten gegroeid zijn tot boven aan de stok. Onze excuses hiervoor.

Onze voordelen:

Eigenschappen Hedera Hibernica

De Hedera Hibernica is een snelgroeiende Hedera plant. Wanneer u de Hedera Hibernica koopt ben u verzekerd van het gehele jaar een groene plant in uw tuin. Met haar frisse en groene bladeren vrolijken deze Hedera planten braakliggende stukjes grond en saaie schuttingen op. In tegenstelling tot wat velen denken, beschadigen Klimop planten de muur/schutting waarop zij groeien niet. Een Hedera Hibernica is een Hedera plant die tussen de 60 en 100 cm in de lengte per jaar groeit, een Hedera schutting is dus in een mum van tijd vol gegroeid. Hedera planten rechtstreeks uit de kwekerij kunt u gemakkelijk en goedkoop op bomenenzo.nl kopen. De Hedera Hibernica is verkrijgbaar in de maten 30-50cm, 80-100cm, 100-125cm, 150-175cm, en 175-200cm, de Hedera Hibernica is ook verkrijgbaar in Kant & Klaar haagvorm. Plantmaat wordt gemeten incl. pot

 

Lees meer

De Hedera vraag weinig onderhoud. Wanneer de Klimop de juiste hoogte heeft bereikt kunt u de Hedera gaan snoeien. Wanneer u de Hedera gaat snoeien zal deze meer in de breedte gaan groeien in plaats van in de lengte. Snoeit u de Hedera met vochtig weer dan loopt deze de minste snoeischade op. Bij droge periode is het belangrijk dat u de Hedera Hibernica regelmatig water  geeft, ongeveer 3x per week.

 

Lees meer
--
Lees meer

U kunt de Hedera Hibernica het gehele jaar door planten, wanneer het niet vriest. De Hedera groeit goed op voedingsrijke bodem. Gebruik bij het planten wat aanplant grond zo weet u zeker dat de grond in de juiste conditie verkeerd. Plant de Hedera’s niet te dicht op elkaar. Gebruikt u de Hedera als heg of muurbedekking dan is ons advies om per strekkende meter 5 tot 7 Hedra’s te planten. Wilt u de Hedera als bodembedekker gaan gebruiken, plant dan ongeveer 9 Hedera’s per vierkante meter. Naast Hedera Hibernica planten verkopen wij ook gaaspanelen, hardhouten palen, bevestingsclips zo kunt u eenvoudig en snel een schitterende groene tuinafscheiding maken. Koopt u liever direct 100% privacy kijk dan eens bij onze Kant en Klaar hagen. 

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hedera hibernica
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wat heb ik nodig om deze haag te planten?

Voor het aanplanten van een kant en klaarhaag heeft u de volgende producten nodig:

Hoeveel hedera in een meter

Wij adviseren 4-5 planten per strekkende meter. Bij bodembedekking 5-7 planten per vierkante meter

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!