Kant en klaarhaag Hedera Hibernica

Hedera Hibernica

v.a.: € 177,50

Formaat
Hoogte 180cm, Breedte 100cm
September 2022
€ 177,50
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

De Hedera Hibernica is een klimop die veel gebruikt wordt als schutting. Met zijn groenblijvende, glanzende blad en zijn enorme winterhardheid is het een geschikte haagplant. Snoeien kan het hele jaar door zolang het niet vriest. De Hedera kant en klaar hagen groeien op alle gronden.

Onze voordelen:

De Hedera Hibernica is een snelgroeiende Hedera plant. Deze winterharde én wintergroene haagplant zorgt het jaarrond voor een groene erfafscheiding. De Hedera Hibernica kant en klaar haag is verkrijgbaar met een onderzijde van 106 x 40 cm (lxb) incl. kartonnenbak en 96 x 40 (lxb) zónder kartonnenbak. De haag is 180 cm hoog en weegt 75kg per bak. Bevestigingsclips om de schermen onderling mee te verbinden worden standaard meegeleverd.

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kant en klaarhaag Hedera Hibernica
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wat heb ik nodig om deze haag te planten?

Voor het aanplanten van een kant en klaarhaag heeft u de volgende producten nodig:

Is de kant en klaar haag hedera in diverse maten te koop cq hoogte en breedte ?

Er zijn 2 verschillende breedte maten leverbaar van kant en klaarhagen. De hagen van leverancier Quickhedge zijn 100cm breed. De overige hagen zijn 120cm breed.

De verschillende hoogten staan aangegeven bij het product. De meeste hagen zijn standaard 180cm hoog, maar sommige zijn zowel lager, als hoger leverbaar.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!