Kant en klaarhaag Hedera Hibernica

Hedera Hibernica

v.a.: € 177,50

Formaat
Hoogte 180cm, Breedte 100cm
September 2022
€ 177,50
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300,--.
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor €15,00.

De Hedera Hibernica is een klimop die veel gebruikt wordt voor erfafscheidingen. Met een frisgroen, glanzend blad en zijn enorme winterhardheid is het een geschikte haagplant. Snoeien kan het hele jaar door zolang het niet vriest. De Hedera kant en klaar hagen groeien op alle gronden.

Elke bak is 106 cm lang en 40 cm breed.

Onze voordelen:

De Hedera Hibernica is een snelgroeiende Hedera plant. Wanneer u de Hedera Hibernica kant en klaar haag koopt ben u verzekerd van een groene plant in uw tuin, het gehele jaar. In tegenstelling tot wat velen denken, beschadigen Klimop planten de muur/schutting waarop zij groeien niet. Een Hedera Hibernica is een Hedera plant die tussen de 60 en 100 cm in de lengte per jaar groeit, een Hedera schutting is dus in een mum van tijd vol gegroeid. Doordat deze Hedera een kant en klaag haag is bent u gelijk verzekerd van een hoge haag die erg snel helemaal dicht gegroeid is. Hedera planten komen rechtstreeks uit de kwekerij en kunt u gemakkelijk en goedkoop op bomenenzo.nl kopen. De Hedera Hibernica kant en klaar haag is verkrijgbaar met een onderzijde van 106 x 40 cm (lxb) incl. kartonnenbak en 96 x 40 (lxb) zónder kartonnenbak. De haag is 180 cm hoog en weegt 75kg per bak. Bevestigingsclips om de schermen onderling mee te verbinden worden standaard meegeleverd.

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kant en klaarhaag Hedera Hibernica
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wat heb ik nodig om deze haag te planten?

Voor het aanplanten van een kant en klaarhaag heeft u de volgende producten nodig:

Is de kant en klaar haag hedera in diverse maten te koop cq hoogte en breedte ?

Er zijn 2 verschillende breedte maten leverbaar van kant en klaarhagen. De hagen van leverancier Quickhedge zijn 100cm breed. De overige hagen zijn 120cm breed.

De verschillende hoogten staan aangegeven bij het product. De meeste hagen zijn standaard 180cm hoog, maar sommige zijn zowel lager, als hoger leverbaar.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!