Over ons
Een kijkje in onze eigen tuin
Dit zijn wij.
JanDirk en Pieternella.
Dit is één van onze opvolgers.
Al weet hij dat nog niet.
Onze Bomenenzo-Toppers.
Samen vormen wij het hart van Bomenenzo

Bomenenzo.nl is samen met Coniferen.nl en Hederaschutting.nl de kern van boomkwekerij J.D. van de Bijl jr. uit Lienden. Familie van de Bijl produceert al generaties lang bomen voor gemeenten, kwekerijen, hoveniers en particulieren in binnen en buitenland.

Al meer dan 10 jaar verkopen wij, JanDirk en Pieternella van de Bijl onze producten online. Alle kennis en ervaring die wij in de achterliggende jaren hebben opgedaan, wordt gebruikt voor het verbeteren van onze kwekerij. Dit komt tot uiting in de kwaliteit van onze producten.

Gestart met de verkoop van Leibomen en Dakbomen via internet is Bomenenzo uitgegroeid tot een webwinkel met grote diversiteit aan Bomen, Bolbomen, Fruitbomen, Haagplanten, Portugese LaurierKant-en-Klaarhagen, Tuinplanten etc.

Iedere dag wordt er in onze 10 ha grote kwekerij met zorg en aandacht gewerkt aan de kwaliteit van de bomen, coniferen en struiken.

Kennis maken met ons hele team? Team BomenEnzo
Groot assortiment
Het kan zijn dat je door onze bomen het bos niet meer ziet. Ons grote assortiment biedt enorm veel keus. Staat jouw boom of plant er toch niet tussen, laat het ons weten en wij zoeken met je mee!
Thuisbezorgd
Wij bezorgen jouw boom of plant gewoon bij je thuis. 
Aanplant service
Eerste hulp bij het aanplanten van je nieuwe boom of plant. Heb je zelf geen groene vingers? Geen paniek, wij zorgen ervoor dat jouw boom of plant goed in de grond staat. Meer info
Eigen kwekerij
Wij zijn trots op onze eigen kwekerij. Dit is onze heilige grond. Je bent altijd welkom om een bezoekje te brengen aan ons prachtige bedrijf. We laten je graag al ons pracht en praal zien.
Scherpe prijzen
Altijd een eerlijke prijs voor een kwaliteit product. Want wij snappen dat ook bij jou in de tuin geen geldbomen groeien.
Hergroeigarantie
Niet te verwarren met haargroeigarantie. Dat is een hele andere tak van sport. Nu even serieus; mocht een aangeschaft product niet de aard vinden in jouw tuin vervangen we deze met liefde.
Onze webshop

In onze webshop verkopen wij sinds een aantal jaar ook een groot assortiment Fruitbomen, Fruitplanten, Citrusbomen, Oude Fruitbomen. Deze worden door ons zelf rechtstreeks ingekocht bij geselecteerde leveranciers. Zo blijft de kwaliteit gegarandeerd.

Toch kan het zijn dat u een bepaalde boom, struik of plant mist, vraag het ons. Neem contact op met Boudewijn, Fabiënne of Pieternella van de afdeling verkoop, zij zoeken voor u de gezochte boom, struik of plant op.

Wij snappen dat het soms lastig is om een boom, struik of plant via internet uit te zoeken. Om deze reden kunt u onze kwekerij ook bezoeken en onder het genot van een kopje koffie of thee uw keuze maken.

Heeft u geweldige ideeën voor uw tuin, alleen weet u niet hoe u deze moet toepassen, wij denken graag met uw mee. 

Ook voor advies over verzorging, aanplant, snoeien en onderhoud kunt u aan ons gemotiveerde team stellen. Iedere dag bezig zijn met groen en de natuur zorgt ervoor dat wij u daar graag in mee laten delen en genieten.

Klik hier voor onze openingstijden

Adresgegevens

Veldstraat 2a

4033 AK Lienden (Gld.)

Tel.nr. 0344-228100

Fax.nr. 0488-428992

E-mail: info@bomenenzo.nl

Routebeschrijving

Like onze Facebook pagina en ontvang advies over snoeien, verzorgen van uw aanplant. Ook hebben wij regelmatig leuke acties.

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00