Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Over bomenenzo.nl

 

Bomenenzo.nl is samen met coniferen.nl de kern van boomkwekerij J.D. van de Bijl jr. uit Lienden. Familie van de Bijl produceert al generaties lang bomen voor gemeenten, kwekerijen, hoveniers en particulieren in binnen en buitenland.

Sinds 10 jaar verkopen wij, JanDirk en Pieternella van de Bijl onze producten online.  Alle kennis en ervaring die wij in de achterliggende jaren hebben opgedaan, wordt gebruikt voor het verbeteren van onze kwekerij. Dit komt tot uiting in de kwaliteit van onze producten. 

Gestart met de verkoop van Leibomen en Dakbomen via internet is Bomenenzo uitgegroeid tot een webwinkel met grote diversiteit aan BomenBolbomen, Fruitbomen, Haagplanten, Kant-en-Klaarhagen, Tuinplanten etc.

Iedere dag wordt er in onze 10 ha grote kwekerij met zorg en aandacht gewerkt aan de kwaliteit van de bomen, coniferen en struiken. 

Groot assortiment

In onze webshop verkopen wij sinds een aantal jaar ook een groot assortiment Fruitbomen, Fruitplanten, CitrusbomenOude Fruitbomen.  Deze worden door ons zelf rechtstreeks ingekocht bij geselecteerde leveranciers. Zo blijft de kwaliteit gegarandeerd.

Toch kan het zijn dat u een bepaalde boom, struik of plant mist, vraag het ons. Neem contact op met Boudewijn of Pieternella van de afdeling verkoop, zij zoeken voor u de gezochte boom, struik of plant op.

Wij snappen dat het soms lastig is om een boom, struik of plant via internet uit te zoeken. Om deze reden kunt u onze kwekerij ook bezoeken en onder het genot van een kopje koffie of thee uw keuze maken.

Neem contact met ons op.

Heeft u geweldige ideeën voor uw tuin, alleen weet u niet hoe u deze moet toepassen, wij denken graag met uw mee. 

Ook voor advies over verzorging, aanplant, snoeien en onderhoud kunt u aan ons gemotiveerde team stellen. Iedere dag bezig zijn met groen en de natuur zorgt ervoor dat wij u daar graag in mee laten delen en genieten.

Klik hier voor onze openingstijden

 

Adresgegevens

Veldstraat 2a

4033 AK Lienden (Gld.)

 

Tel.nr. 0344-228100

Fax.nr. 0488-428992

 

E-mail: info@bomenenzo.nl

Routebeschrijving

Like onze Facebook pagina en ontvang advies over snoeien, verzorgen van uw aanplant. Ook hebben wij regelmatig leuke acties.