Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze webshop is open, onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot 6 april. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Vanwege extreme drukte is de levertijd langer dan u van ons gewend bent.  Lees meer.....

Oude Appelbomen
vragen? 0344 22 81 00

Oude Appelbomen kopen direct vanuit de kwekerij

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Oude appelbomen kunnen wij in verschillende soorten en maten leveren. Veel verkocht zijn de laagstam appelbomen van ongeveer 15 jaar oud. Deze bomen komen uit de fruitteelt maar zijn te groot geworden. Ideaal dus om mooi solitair in uw tuin te plaatsen. Deze appelbomen geven direct vrucht en zijn zelfbestuivend. Geef karakter aan uw tuin met een oude appelboom. Wilt u meer weten of ontvangt u graag een offerte? Neem contact op door te bellen of stuur een mailtje.

Bomenenzo

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot 6 april, onze webshop blijft wel open. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.