Hagen Quickhedge
Schitterende kant- en klare haagelementen, geschikt voor tuin én terras.
Binnen één dag privacy creëren? Het kan met een kant-en-klaar haag van Quickhedge. De snel te planten en makkelijk te verplaatsen haag biedt vele mogelijkheden en maakt je terras of tuin compleet. Geniet direct na de aanplanting al van je gewenste privacy én van een tuin met natuurlijke uitstraling. Bekijk alle soorten – van wintergroene toppers tot sfeervolle bloeiende varianten – en vind jouw favoriet.
Hagen Quickhedge
Van hoog naar laag sorteren
Hagen Quickhedge
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Quickhedge haag kopen

Met een kant en klaarhaag zit u binnen een dag privé in uw tuin, op uw terras of in uw zwembad. De hagen zijn volledig dichtgegroeid en zijn in diverse hoogten leverbaar. Er is een rijke keuze in soorten er zijn hagen met en zonder bloemen. Prachtige voorbeelden van kant en klaar haag quickhedge mét bloemen zijn: Klimhortensia Hydrangea anomala petiolaris, Cornus mas, Elaeagnus ebbingei en Tilia cordata. Alle hagen zijn winterhard en veel zijn er ook wintergroen. Voor iedere tuin of erfafscheiding zijn er hagen bij te vinden. Een paar soorten zoals de verschillende beuken en de taxus zijn al vanaf 80 cm hoog te leveren. Dat is ook mooi om scheiding te maken tussen terras en gazon/border.

Op alle hagen zit 100% aangroei garantie. Hoewel dat zelden van toepassing is. De hagen worden met een dusdanig sterk wortelgestel geleverd dat er bijna nooit uitval is. Daarnaast worden alle kant en klaarhagen geleverd met een druppelsysteem dat het hele jaar zorgt voor voldoende vocht. 

Kiest u voor een groene tuinafscheiding in plaats van hout of steen, dan hoeft niet langer jaren te wachten op een dichte haag. Direct privé.

Alle kant en klaar hagen hebben een standaar lengte: 106cm. Voor het berekenen van het te bestellen aantal bakken kunt u het beste een meter per bak rekenen. Op een afstand van 10 meter heeft u dus tien bakken nodig. De bakken (en de meeste hagen ook) zijn 40 cm breed. De hoogte kan per soort haag verschillen.

 

Quickhedge kopen bij bomenenzo.nl

Bij bomenenzo.nl verkopen wij allerlei verschillende soorten quickhedge kant-en-klaar hagen. In ons assortiment vindt u bladverliezende hagen als Fagus Sylvatica Atropunicea, Metasequoia glyptostroboides, maar ook wintergroene hagen als Elaeagnus ebbingei olijfwilg, Hedera haag (Hedera schutting), Thuja occidentalis of Taxus baccata. Met een groenblijvende haag heeft u het hele jaar een prachtig stukje groen in uw tuin! Bovendien blijft met een groenblijvende haag ook uw privacy gewaarborgd. Ook heb je de keuze uit een haag quickhedge met raster en een haag quickhedge zonder raster. Een bekend voorbeeld van een quickhedge met raster is de Hedera Hibernica. Een populair voorbeeld van een quickhedge zonder raster is de Groene Beuk Fagus Sylvatica. Alle beschikbare quickhedge hagen ziet u in onderstaand overzicht:

 • Hedera Hibernica
 • Carpinus Betulus
 • Fagus Sylvatica
 • Rode Beuk Fagus Sylvatica Atropunicea
 • Klimhortensia Hydrangea Anomala Petiolaris
 • Prunus lusitanica Angustifolia
 • Thuja Occidentalis Brabant
 • Taxus Baccata
 • Ligustrum Ovalifolium
 • Watercypres Metasequoia Glyptostroboides
 • Liquidambar Styraciflua
 • Tilia cordata
 • Sterjasmijn
 • Cornus mas
 • Elaeagnus Ebbingei

TIP: Bekijk ook onze kant-en-klare haag mobilane! Deze hagen bestaan uit haag- of klimplanten begeleid langs gegalvaniseerd gaas. Vooral als je op zoek bent naar een mooie hedera haag (hedera schutting) biedt een haag Mobilane heel veel opties. Deze groene haag is, net als de Quickhedge, heel makkelijk te plaatsen. Je kunt een sleuf graven en je haag dus in de volle grond aanplanten, maar je kunt er ook voor kiezen om een haag mobilane in een houten plantenbak te plaatsen. Onze hardhouten plantenbak gaat heel lang mee én je kunt er zelfs wieltjes onder plaatsen! Zo kun je achteraf makkelijk je groene haag verplaatsen op je terras!

 

 

Quickhedge haag verzorgen

Over het algemeen hebben onze quickhedge groen hagen geen specifieke eisen qua verzorging. De hagen zijn bij levering al prachtig hoog en dicht, bovendien zijn de wortels zeer sterk. Het belangrijkste om te onthouden is dat een kant-en-klaar haag Quickhedge het eerste jaar na aanplant regelmatig water nodig heeft. Zo heeft je haag genoeg tijd om te kunnen wortelen in de nieuwe bodem. Wil je zijn groei (en bloei) een boost geven? Voorzie je quick hedge dan jaarlijks van wat organische mest!

 

Quickhedge haag snoeien

Hoe je jouw haag van Quickhedge het beste kunt snoeien, is volledig afhankelijk van de soort. De ene haagplant groeit sneller dan de andere, verdraagt snoei beter óf moet op een ander moment worden gesnoeid. Om zeker te zijn van de juiste snoei-instructies, raadpleeg de productpagina van jouw soort!

 

Quickhedge haag planten

Het grote voordeel van een kant en klaar haag quickhedge, is dat je direct na aanplant al geniet van je privacy! Zo’n kant-en-klaar haag aanplanten is niet moeilijk, maar mocht je niet in de gelegenheid zijn om dit zelf te doen, neem dan eens een kijkje op onze aanplantservice pagina! De losse haagelementen zijn allemaal ongeveer 100x180 cm en worden standaard geleverd met een kartonnen bak aan de onderkant. De totale hoogte kan verschillen per soort Quickhedge kant-en-klaar haag. Je kunt ervoor kiezen om de quick hedge aan te planten in de volle grond, maar je hebt ook de mogelijkheid om de haagelementen in een plantenbak te plaatsen. Als je kiest voor een plantenbak, kun je jouw haag van quickhedge makkelijk verplaatsen over je terras of bestrating. Kies voor een op maat gemaakte pvc bak of een cortenstaal plantenbak. De pvc bak en de cortenstaal plantenbak zijn beide duurzame opties, maar verder verschillen ze veel van elkaar. De pvc bak is aanzienlijk goedkoperdan de cortenstaal bak, maar laatstgenoemde is alsnog heel erg geliefd door zijn zeer aantrekkelijke uitstraling. Deze stalen bakken hebben een roestig laagje aan de buitenkant, dit ziet er niet alleen heel stoer uit, maar beschermt ook tegen verdere corrosie!

Stappenplan Quickhedge hagen aanplanten:

 1. Als eerste stap moet je een sleuf graven van ongeveer 25 cm breed en 25 cm diep.
 2. Breng wat nieuwe aanplantgrond aan in de sleuf.
 3. Plaats een haagelement in de sleuf.
 4. Verwijder vervolgens de tweedelige uitschuifbak. Dit kun je eenvoudig doen door de bakken naar de zijkant uit te trekken. Wees wel voorzichtig met de wortels, snijd deze voorzichtig los van de bak met een scherp mes (of plamuurmes).
 5. Zet je haag(element) vast door aan beide zijkanten een quickhedge paal te plaatsen.
 6. Geef direct na aanplant een flinke scheut water.
Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00