Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze webshop is open, onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Vanwege extreme drukte is de levertijd langer dan u van ons gewend bent.  Lees meer.....

Hagen Quickhedge
vragen? 0344 22 81 00

Kant en Klaarhagen kopen Quickhedge

Kant en klaar hagen zijn zeer snel te planten en geven uw tuin gelijk een complete look. Voor op een terras kunt u eventueel ook een kant en klaarhaag in bak nemen. Deze bakken zijn leverbaar in verschillende maten. Mooie volle soorten zijn de Taxus, beuk en klimop (hedera). Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Met een kant en klaarhaag zit u binnen een dag privé in uw tuin, op uw terras of in uw zwembad. De hagen zijn volledig dichtgegroeid en zijn in diverse hoogten leverbaar. Er is een rijke keuze in soorten er zijn hagen met en zonder bloemen. Alle hagen zijn winterhard en veel zijn er ook wintergroen. Voor iedere tuin of erfafscheiding zijn er hagen bij te vinden. Een paar soorten zoals de verschillende beuken en de taxus zijn al vanaf 80 cm hoog te leveren. Dat is ook mooi om scheiding te maken tussen terras en gazon/border.

Op alle hagen zit 100% aangroei garantie. Hoewel dat zelden van toepassing is. De hagen worden met een dusdanig sterk wortelgestel geleverd dat er bijna nooit uitval is. Daarnaast worden alle kant en klaarhagen geleverd met een druppelsysteem dat het hele jaar zorgt voor voldoende vocht. 

Kiest u voor een groene tuinafscheiding in plaats van hout of steen, dan hoeft niet langer jaren te wachten op een dichte haag. Direct privé.

Alle kant en klaar hagen hebben een standaar lengte: 106cm. Voor het berekenen van het te bestellen aantal bakken kunt u het beste een meter per bak rekenen. Op een afstand van 10 meter heeft u dus tien bakken nodig. De bakken (en de meeste hagen ook) zijn 40 cm breed. De hoogte kan per soort haag verschillen.

Bomenenzo

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek nader berichtgeving, onze webshop blijft wel open. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.