Kant en klaar haag Rode Beuk

Fagus Sylvatica Atropunicea

v.a.: € 195,00

Formaat
Hoogte 200cm, Breedte 100cm
Juli 2023
€ 195,00
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

Stel een vraag

De Kant en klaar haag Rode Beuk is een winterharde haag met een hoge sierwaarde. Het blad is rood van kleur en krijgt in het najaar prachtige herfsttinten. In de winter blijft het blad aan de takken hangen. De haag is makkelijk in onderhoud. Lees snel verder!

Elke bak is 106 cm lang en 40 cm breed.

Onze voordelen:

5 positieve eigenschappen van de Kant en klaar haag Rode Beuk

Dichtbegroeide haag met sierlijk rood blad
Mooie herfstgloed
Veel blad blijft in de winter aan de takken hangen
Winterhard
Bevestigingsclips om onderlinge schermen te verbinden standaard meegeleverd

Op zoek naar een natuurlijke afscheiding voor uw tuin? De Kant en klaar haag Rode Beuk (Fagus sylvatica Atropunicea) voldoet gegarandeerd aan uw wensen! Deze topper heeft een hoge sierwaarde: hij is dichtbegroeid met rood blad, dat in het najaar een bijzondere herfstgloed krijgt. De haag is zeer winterhard en veel bladeren blijven in de winter aan de takken hangen. Hij verdraagt snoei uitstekend. Hierdoor snoeit u hem gemakkelijk op een hoogte naar wens. Een echte aanwinst voor uw tuin...

De Kant en klaar haag Rode Beuk kopen doet u veilig online bij Bomenenzo.nl. Kies voor optimaal gemak!

Lees meer

Kant en klaar haag Rode Beuk bemesten

De beukenhaag heeft voeding nodig om sterk en vitaal te blijven. Wij raden u daarom aan om uw Kant en klaar haag Rode Beuk te bemesten als u wilt profiteren van een haag dit altijd in topconditie is. De beste tijd om hem te bemesten is de maand april, nét voordat het groeiseizoen aanbreekt. Bestel hiervoor het middel Vivimus universeel mee, bodemverbeterend én 100% biologisch. U mengt het heel eenvoudig door de volle grond rondom uw haag.

Kant en klaar haag Rode Beuk snoeien

Wilt u altijd genieten van een dichtbegroeide volle haag, op een hoogte naar wens? Dan is het belangrijk om de Kant en klaar haag Rode Beuk twee keer per jaar te snoeien. Snoei bij voorkeur eind mei en eind augustus, bij bewolkt weer. Snoeit u toch bij felle zon? Dan is er een kans dat het blad verbrandt. Bij vragen mag u altijd contact met ons opnemen.
Lees meer

Kant en klaar haag Rode Beuk water geven

De Kant en klaar haag Rode Beuk doet het het beste in vocht doorlatende grond. Dit betekent niet dat hij nooit water nodig heeft. Integendeel: u doet er verstandig aan om de haag af en toe water te geven. Zeker als het droog is in de zomer mag u hem gerust een keer flink water geven. Ook na de aanplant is dit aan te raden.
Lees meer

Kant en klaar haag Rode Beuk planten

De Kant en klaar haag Rode Beuk planten doet u op een standplaats in de volle zon of halfschaduw. Het is belangrijk dat de grond vocht doorlatend is en humusrijk. De beste tijd om de haag te planten is tussen eind oktober en half april. De haag is dan in ruststand.

Zorg ervoor dat de grond rondom de plek waar u de haag wilt planten geen onkruid bevat. Wij raden u aan om daarna een geul van een halve meter diep te graven. Eventueel kunt u tussen palen een draad spannen om ervan verzekerd te zijn dat de haag recht komt te staan. Maak de grond in het gat los en meng er vruchtbare aanplantgrond door. Zet de Kant en klaar haag in het midden van de geul, vul het resterende gat op met grond en druk het geheel aan met uw voet.

Belangrijk om te weten
Kant en klaar haag is 200 cm hoog bij levering
Afmeting onderzijde: 106 cm lang en 40 cm breed (incl. kartonnen bak)
Afmeting onderzijde: 96 cm lang en 40 cm breed (excl. kartonnen bak)
150 kg per bak
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kant en klaar haag Rode Beuk
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wat heb ik nodig om deze haag te planten?

Voor het aanplanten van een kant en klaarhaag heeft u de volgende producten nodig:

Is de kant en klaar haag hedera in diverse maten te koop cq hoogte en breedte ?

Er zijn 2 verschillende breedte maten leverbaar van kant en klaarhagen. De hagen van leverancier Quickhedge zijn 100cm breed. De overige hagen zijn 120cm breed.

De verschillende hoogten staan aangegeven bij het product. De meeste hagen zijn standaard 180cm hoog, maar sommige zijn zowel lager, als hoger leverbaar.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!