Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Jasmijn
vragen? 0344 22 81 00

Jasmijn kopen | Direct leverbaar | Uit eigen kwekerij

De Jasmijn is een prachtige klimplant die meestal groenblijvend is. De stervormige bloemen zijn heerlijk geurend. Een enorme verrijking voor uw tuin of terras! Bekijk snel het aanbod van Bomenenzo.nl. Onze bomen en planten zijn direct leverbaar uit eigen kwekerij. Wij bezorgen door heel Nederland en België!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Jasmijn kopen:

Bent u op zoek naar een makkelijke klimplant om een saaie muur of schutting in de tuin mee te verrijken? Dan is de Jasmijn een ideale oplossing. Deze plant geeft sierlijke stervormige bloemen die een lekkere geur verspreiden. De kleine bloemen zijn vaak wit van kleur, waardoor de plant een hoop rust uitstraalt. De plant is verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en hoogtes. Bekijk bijvoorbeeld de Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn. Een Jasmijn kopen (of meerdere!) doet u gemakkelijk online.

 

Jasmijn kopen bij Bomenenzo.nl:

De Jasmijn kopen doet u eenvoudig en snel bij Bomenenzo.nl. Wij hebben meerdere soorten van deze klimplant op onze website staan. Voeg ze toe aan ‘mijn winkelwagen’ en u kunt direct afrekenen met een betaalmethode naar keuze. De Jasmijn is perfect te combineren met andere planten en bomen. Ook hiervoor kunt u bij onze kwekerij terecht. Wij leveren direct uit eigen kwekerij én bezorgen door heel Nederland en België! Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord voor een persoonlijk advies.

 

Jasmijn verzorgen:

De Jasmijn is makkelijk te verzorgen. De plant is winterhard en de meeste soorten zijn groenblijvend in het winterseizoen. Er zijn soorten die zelfs bloeien in de winter. Het kan zijn dat een deel van de plant afsterft bij strenge vorst. In dat geval herstelt de plant zich in het voorjaar weer. Het afdekken van de plant kan bevriezing voorkomen, dus u kunt voorzorgsmaatregelen nemen. De Jasmijn komt oorspronkelijk uit exotische oorden, waardoor hij niet veel water nodig heeft. Is het langdurig droog in de lente en de zomer (het groeiseizoen)? Geef de plant dan regelmatig water om uitdroging te voorkomen. Om goed te kunnen groeien en bloeien dient u maandelijks mest te geven met Vivimus universeel. Dit middel is 100% biologisch en gemakkelijk online in onze webshop te bestellen.

 

Jasmijn snoeien:

De beste snoeitijd voor de Jasmijn verschilt per soort. Voor meer informatie raden we u dan ook aan om op de productpagina te kijken. Over het algemeen kunnen we stellen dat soorten die langzaam groeien ook minder rigoureus gesnoeid hoeven te worden. Snoei de klimplant nooit in de bloeitijd. Dor en uitgebloeid blad kunt u altijd gerust wegknippen. Zo blijft uw Jasmijn er altijd aantrekkelijk uitzien. Geniet van een verbluffende bloemenzee!

 

Jasmijn planten:

Het makkelijke aan de Jasmijn is dat u hem in vrijwel ieder type grond kunt planten. Het maakt dus niet uit of de grond neutraal, kalkrijk of zuur is. Bij het planten komt aanplantgrond goed van pas. Hiermee krijgt de klimplant voldoende voeding voor het eerste jaar na aanplant. Ook qua standplaats heeft u het voor het uitkiezen. Zowel in de volle zon als in halfschaduw zal de plant schitteren. Let op: de standplaats moet enigszins beschut zijn om de Jasmijn in de winter te beschermen tegen gure wind uit het noordoosten. Graaf een gat dat groter is dan de kluit en zet de plant in het gat. Vul aan met grond en geef voldoende water. Na het aanplanten kunt u de plant ondersteunen met een plantensteun. Bind de takken vervolgens op om de Jasmijn goed omhoog te leiden.

 

TIP: De Jasmijn is ook uitermate geschikt om te planten in een binnentuin of patio! De klimplant zorgt voor een unieke sfeer.
TIP:
Wilt u een Jasmijn naar keuze uitzoeken? Dat kan zeker. Van maandag t/m zaterdag kunt u langskomen op onze kwekerij in Lienden. U vindt ons op een centrale locatie in de Betuwe.