Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Groenblijvende haagplanten
vragen? 0344 22 81 00

Groenblijvende haagplanten kopen Direct leverbaar uit eigen kwekerij

Groenblijvende haagplanten zijn onmisbaar in iedere tuin. Een haag is ideaal voor het creëren van meer privacy. Daarnaast hebben haagplanten een decoratieve functie. Het prachtige blad schittert namelijk het hele jaar door. Bekijk snel ons ruime assortiment, direct leverbaar uit eigen kwekerij. Snel geleverd door heel Nederland en België!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Groenblijvende haagplanten kopen:

Dankzij een Groenblijvende haagplant geniet u het hele jaar door van een prachtige haag. De haagplanten uit ons assortiment groeien snel en compact dicht voor optimale beschutting. De bladeren blijven in alle seizoenen aan de takken zitten, waardoor ze ideaal zijn als afscheiding. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere soorten en maten. Er zit altijd wel een haagplant tussen die helemaal op uw wensen aansluit! Ook kunt u meerdere soorten met elkaar combineren. Met zo’n gemengde haag is een verrassend mooi resultaat gegarandeerd. Groenblijvende haagplanten kopen doet u eenvoudig en snel bij Bomenenzo.nl. U profiteert hiermee van een haagplant van topkwaliteit. Scherp geprijsd en snel bezorgd!

 

Groenblijvende haagplanten kopen bij Bomenenzo.nl:

Vrijwel alle haagplanten in ons assortiment zijn groenblijvend. U heeft dan ook een ruime keuze: Coniferen, Hedera, Laurier, Liguster, Taxus, Buxus, Olijfwilg en Portugese Laurier. Komt u er niet helemaal uit en wilt u graag advies over de beste Groenblijvende haagplant voor uw tuin? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn er tenslotte om u te helpen. Ons deskundige personeel denkt graag met u mee en is pas tevreden als u dat ook bent. Groenblijvende haagplanten kopen doet u gemakkelijk online in onze webshop, maar u kunt er ook voor kiezen om langs te komen op onze kwekerij in Lienden. U vindt ons op een centrale locatie, goed bereikbaar vanaf de A15.

 

Groenblijvende haagplanten verzorgen:

De verzorging van Groenblijvende haagplanten verschilt van soort tot soort. U kunt er in ieder geval van uitgaan dat deze vaste planten (winterhard!) makkelijk in onderhoud zijn. Zo’n 2 keer per jaar kunt u ze bemesten voor een gezonde groei en een mooie kleur blad. Let op tijdens droge periodes in het voorjaar en de zomer. Geef dan indien nodig wekelijks voldoende water, zodat uw haagplant niet uitdroogt. Hierbij is het belangrijk dat u de grond bewatert en niet de bladeren.

 

Groenblijvende haagplanten snoeien:

Groenblijvende haagplanten dienen regelmatig gesnoeid te worden, meestal 1 tot 2 keer per jaar. De beste snoeitijd is mei en september. In het voorjaar mag u de haagplant niet te veel snoeien om te voorkomen dat de groei belemmerd wordt. In het algemeen kunnen we stellen dat snel groeiende planten meer snoei verdragen dan soorten die langzaam groeien. Met een snoeibeurt zorgt u ervoor dat uw haagplant mooi in vorm blijft en de kans krijgt om verder te groeien. Daarna kunt u gaan bemesten met meststof, bijvoorbeeld met het middel Kieseriet. Deze meststof helpt tegen bladvergeling en bruinverkleuring. Ideaal voor groene planten en hagen. Snoei uw Groenblijvende haagplant het liefst op een bewolkte en vochtige dag. Zo voorkomt u dat de pas gesnoeide takken verbranden door de felle zon. De precieze snoeitijd en snoeiwijze verschillen per haagplant.

 

Groenblijvende haagplanten planten:

De beste standplaats voor Groenblijvende haagplanten is de volle zon of halfschaduw. Let er wel op dat u niet op een té zonnige plek gaat planten. Het fijne blad van haagplanten is gevoelig voor felle zonnestralen en kan verbranden. Het najaar is een zeer geschikt seizoen om uw Groenblijvende haagplant te planten, maar het voorjaar is zeker ook mogelijk. In het najaar zal de haagplant snel inwortelen, in het voorjaar juist snel groeien. Plant niet tijdens een vorstperiode of als de grond te nat is. Bij het planten kunt u de grond vruchtbaarder maken met wat Vivimus universeel. Geef de grond rondom de wortel regelmatig voldoende water. Meer informatie (bijvoorbeeld over de plantafstand) vindt u op de productpagina’s.

 

TIP: Of u nu handgereedschap of elektrisch gereedschap gebruikt bij het snoeien van uw Groenblijvende haagplant: het is heel belangrijk dat het snoeimateriaal scherp is. Als dat niet het geval is kunt u ziektes en infecties op uw haagplant overbrengen.
TIP:
Verwijder afgeknipte takken altijd meteen na het snoeien voor het beste resultaat. Schud de takken voorzichtig heen en weer nadat u gesnoeid heeft. Zo zullen de takken meteen op de grond vallen.