Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Bodembedekkers
vragen? 0344 22 81 00

Bodembedekkers Kant en klaar kopen

Deze bodembedekkers zijn al zeer dicht gegroeid en vormen direct een compact bed. Hiermee voorkomt u onkruid in de tuin. De meeste soorten zijn gemakkelijk te onderhouden en worden niet hoger dan 20 cm. Alle bodembedekkers zijn goed winterhard en blijven in de winter groen. Bodembedekkers kunt u kopen voor iedere tuin.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

De kant en klaar bodembedekkers die wij u bieden hebben een grote diversiteit aan kleur en vorm. Deze matten zijn zeer snel te leggen en geven dan ook een direct volgroeid beeld. Het is echt kant en klaar. Het voordeel van deze bodembedekkers ten opzichte van losse planten is dat u niet jaren hoeft te wachten voordat de hele bodem bedekt is. En deze bodembedekkers voorkomen door hun compacte structuur onkruidgroei. Zeer onderhoudsvrij dus. 

Zeer mooi in combinatie met andere planten, struiken en bollen. Alle kant en klaar bodembedekkers zijn winter hard EN wintergroen. Het hele jaar door heeft u uw border of slootkant er verzorgd bijliggen. 

Voor het berekenen van het benodigde aantal kunt u het beste rekenen met 4,5 matten per vierkante meter.