Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze webshop is open, onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Vanwege extreme drukte is de levertijd langer dan u van ons gewend bent.  Lees meer.....

Bodembedekkers
vragen? 0344 22 81 00

Bodembedekkers Kant en klaar kopen

Deze bodembedekkers zijn al zeer dicht gegroeid en vormen direct een compact bed. Hiermee voorkomt u onkruid in de tuin. De meeste soorten zijn gemakkelijk te onderhouden en worden niet hoger dan 20 cm. Alle bodembedekkers zijn goed winterhard en blijven in de winter groen. Bodembedekkers kunt u kopen voor iedere tuin.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

De kant en klaar bodembedekkers die wij u bieden hebben een grote diversiteit aan kleur en vorm. Deze matten zijn zeer snel te leggen en geven dan ook een direct volgroeid beeld. Het is echt kant en klaar. Het voordeel van deze bodembedekkers ten opzichte van losse planten is dat u niet jaren hoeft te wachten voordat de hele bodem bedekt is. En deze bodembedekkers voorkomen door hun compacte structuur onkruidgroei. Zeer onderhoudsvrij dus. 

Zeer mooi in combinatie met andere planten, struiken en bollen. Alle kant en klaar bodembedekkers zijn winter hard EN wintergroen. Het hele jaar door heeft u uw border of slootkant er verzorgd bijliggen. 

Voor het berekenen van het benodigde aantal kunt u het beste rekenen met 4,5 matten per vierkante meter. 

Bomenenzo

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek nader berichtgeving, onze webshop blijft wel open. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.