Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze webshop is open, onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Vanwege extreme drukte is de levertijd langer dan u van ons gewend bent.  Lees meer.....

Schermhortensia
vragen? 0344 22 81 00

schermhortensia online bestellen

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Scherm hortensia kopen:

Schermhortensia’s zijn erg populair voor in de tuin. De bloemen staan in de bekende schermvorm met aan de rand mooie bloemen ook wel rand bloeiers genoemd. U kunt verschillende Schermhortensia’s kopen en laten bezorgen.

Eigenschappen Schermhortensia:

  • Staat bekend om zijn herkenbare bloei in schermvorm.
  • Jarenlang tuinplezier.
  • Makkelijk in onderhoud.
  • Leverbaar in diverse kleuren.
  • Winterhard ( beschermen bij vorst in de lente).

Plantadvies Schermhortensia:

De beste planttijd voor een Hortensia is het voorjaar, tot half Mei. Bij planten in de zomer moet er zeer regelmatig en veel water gegeven worden. Hortensia’s wortelen niet diep en zijn daardoor aangewezen op oppervlakte water.

Voor meer informatie over Schermhortensia’s bestellen, aanbiedingen of andere opties kunt u altijd contact met ons opnemen. In onze Hortensia webshop kunt u Schermhortensia’s kopen.

Bomenenzo

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek nader berichtgeving, onze webshop blijft wel open. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.