Binddraad
Sterk én flexibel: rekt tot 3 jaar mee met de groeiende tak of stam.

Binddraad geschikt voor het leiden van bomen of het opbinden van klimplanten. Sterk en flexibel buis dat tot wel drie jaar lang mee rekt met de groeiende stam. Eenvoudig te knopen en makkelijk te verwijderen met snoeischaar of mes.

Binddraad

Van hoog naar laag sorteren

Binddraad

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Binddraad kopen

Dit binddraad is speciaal ontwikkeld om enkele jaren met de aangebonden stam of tak mee te groeien. Hou dit echter wel in de gaten in verband met ingroeien na verloop van jaren. Wanneer het draad in de boom begint te groeien kan het draad eraf geknipt worden en kun je de boom opnieuw aanbinden. Zo kun je schade aan de boom voorkomen. Deze draad is geschikt voor het aanbinden van stokken, stammen en takken.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00