Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze webshop is open, onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Vanwege extreme drukte is de levertijd langer dan u van ons gewend bent.  Lees meer.....

Binddraad
vragen? 0344 22 81 00

Binddraad kopen

Binddraad geschikt voor het leiden van bomen of het opbinden van klimplanten. Sterk en flexibel buis dat tot wel drie jaar lang mee rekt met de groeiende stam. Eenvoudig te knopen en makkelijk te verwijderen met snoeischaar of mes.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Dit binddraad is speciaal ontwikkeld om enkele jaren met de aangebonden stam of tak mee te groeien. Hou dit echter wel in de gaten in verband met ingroeien na verloop van jaren. Wanneer het draad in de boom begint te groeien kan het draad eraf geknipt worden en kunt u de boom opnieuw aanbinden. Zo kunt u schade aan de boom voorkomen. Deze draad is geschikt voor het aanbinden van stokken, stammen en takken.

Bomenenzo

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek nader berichtgeving, onze webshop blijft wel open. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.