vragen? 0344 22 81 00

Treurbomen online kopen uit eigen kwekerij

De boomsoorten in treurvorm. Voor elke tuin is er wel een geschikte treurboom. Met een gouden regen, Japanse sierkers of sierappel heeft u een prachtige bloesemboom als treurboom. Ook de treurwilg en treuriep vindt u hier. Treurboom niet gevonden? Vraag het ons.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Treurbomen kopen:

De naam zegt het al. De bomen lijken treurig. Toch zult u versteld staan van zijn grote sierwaarde. Naast zijn hangende takken geeft hij kleur en aanzien aan uw tuin. De Treurwilg bijvoorbeeld kan een grote hoogte bereiken. Maar omdat de boom goed tegen een flinke snoeibeurt kan is de Treurboom geschikt voor zowel uw tuin als voor vijvers en parken.

In onze bomen webshop kunt u verschillende Treurbomen bestellen en laten bezorgen. Zoals de Treursierappel, Sier Treurkers, Treurwilg en de Treuriep.

Eigenschappen Treurbomen:

  • Verticaal hangende takken tot aan de grond.
  • Bloeit in het voorjaar met prachtige bloemetjes.
  • Kan op iedere grondbodem. Let wel op specificaties.
  • Is winterhard.
  • Kan gesnoeid worden naar wens.

Uitleg maten:

Bij afmeting staat bijvoorbeeld 14-16. Hiermee wordt de stamomtrek in centimeters weergegeven. Dit wordt gemeten op ongeveer een meter hoogte.

De stamhoogte is gemeten van de bovenkant van de wortels/kluit tot de onderste takken. Deze maat wordt niet groter naar mate de boom ouder wordt.

Kluit, sommige bomen zijn met en zonder kluit leverbaar. De bomen die zonder kluit worden geleverd hebben kale wortels. Deze worden in een zak verpakt om uitdroging te voorkomen.

 

Plantadvies Treurbomen:

Treurbomen kunnen vrijwel allemaal geplant worden op iedere bodemsoort. Maar omdat het een flinke boom kan worden moet u zich wel bewust zijn van zijn omvang. De Treurbomen zijn uitermate geschikt om gesnoeid te worden naar wens. Een flinke snoeibeurt kan een Treurboom goed verdragen.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over online Treurbomen bestellen, aanbiedingen en andere opties. In onze Treurbomen webshop zijn verschillende Treurbomen te koop.