Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze webshop is open, onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot 6 april. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Vanwege extreme drukte is de levertijd langer dan u van ons gewend bent.  Lees meer.....

Hazelnootboom
vragen? 0344 22 81 00

Hazelnootboom kopen direct vanaf onze kwekerij

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

De hazelnotenboom is er in verschillende vormen. Zo zijn er bomen op stam en meerstammige struiken. Veel van de hazelnoten komen uit gebieden rondom de middellandse zee. Vooral Turkije en Italie leveren een groot deel van de hazelnoten opbrengst.

Hazelnotenbomen worden ook in nederland verhandeld en vaak particulier geplant. Een hazelnoot zal het beste vrucht geven in een jaar met een milde winter en een warm voorjaar. Als er in het voorjaar opeens een paar nachten vorst komt kan het zijn dat er geen vruchten zullen rijpen.

Niet alle bomen zijn zelfbestuivend en zullen een andere boom nodig hebben om vrucht te kunnen geven.

Bomenenzo

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot 6 april, onze webshop blijft wel open. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.