Tuinontwerp

Jouw tuin, ons ontwerp!

Tuinontwerp? Maak een afspraak voor gratis tuinadvies.

Gefeliciteerd!
Je hebt een nieuw huis, nieuwe tuin of misschien gewoon ff je tuin pimpen!

Bij Bomenenzo hebben we de juiste mensen om je te helpen! We hebben kennis van grond, groeiwijze, bomen, planten en sfeer. Vol enthousiasme vertellen we je daar graag meer over. Kom daarom naar onze kwekerij in Lienden en laat je inspireren.

 

 1. Meten = weten.

   

  Graag nemen we met jou de maten van je tuin door. En willen we van je weten in welke situatie je woont en wat je wensen zijn. Heb je afbeeldingen, Pins, schetsen, neem ze mee.

 1. Wij denk graag met je mee.

   

  Heb je al een eigen ontwerp voor jouw tuin? Wij helpen je om dit te realiseren. In onze webshop en op onze kwekerij kun je keuze maken uit verschillende bomen en planten. Kom je er toch niet helemaal uit, neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee en maken een vrijblijvende offerte voor je!

 1. Geen idee, maar wel een nieuwe tuin?

   

  Wij ontwerpen elke droomtuin aan de hand van je wensen, laat je verassen met een Bomenenzo 2D tuinschets of een 3D tuinontwerp! Onze tuinontwerpers zitten vol met creatieve ideeën om jouw tuin aan alle wensen te laten voldoen. Maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek voor jouw tuin. Wij denken graag met je mee.

 1. Tuinontwerp.

   

  Met een tuinontwerp wat speciaal voor jou gemaakt wordt, krijg je een goed beeld van wat jouw tuin straks allemaal te bieden heeft. We maken als eerste een tuinschets in 2D. Bevalt dit? Dan beginnen we met het tekenen aan het 3D tuinontwerp.

 1. Voordeel 3D tuinontwerp.

   

  Met een professioneel 3D tuinontwerp wordt het allerbeste uit de mogelijkheden voor jouw tuin gehaald en kun je vooraf indenken hoe je droomtuin er straks uit gaat zien. Het leuke is, past een boom of plant toch niet in jouw wensenlijst dan halen we deze in één klik weg.

 1. Tevreden?

   

  Wij leveren de bomen en beplanting geheel uit onze kwekerij waar elke dag met veel liefde hard aan gewerkt wordt. Wij komen deze dan ook met eigen transport bij je thuis afleveren.
 1. Jouw droomtuin.

   

  Lekker zelf aan de gang met jouw gekozen bomen en planten of liever in je tuinstoel toekijken hoe wij het voor je aanplanten? Dat laatste? Kies dan voor onze aanplantservice!

   

  De kweker met het gevoel voor tuinen! Neem contact met ons op voor een gratis tuinadvies.

   

Tuinontwerp aanvragen

Inspiratie, onze tuinadviezen van tekening tot tuin

3D schets

uitwerking

3D schets

uitwerking

3D schets

uitwerking

3D schets

uitwerking

3D schets

uitwerking

3D schets

uitwerking

3D schets

uitwerking

3D schets

uitwerking

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00